YOGINON

Yoga . Meditatie . Workshops . Trainingen . Retreats . Mind . Body . Energywork

 

 

Manon de Jonge is eigenaar en oprichter van Yoga & Rebalance Centrum Yoginon en mede oprichter van Yogacentrum de Club in Assendelft. Ze is een ervaren (sinds 2010) en ‘down-to-earth’ Yogadocent en Body- & Energyworker die het ‘fysieke’ en ‘spirituele’ op natuurlijke wijze integreert in haar lessen en behandelingen met als missie zoveel mogelijk mensen te inspireren om het beste in zichzelf naar boven te halen. Manon geeft sinds 2012 naast haar behandelingen zo’n 15 yogalessen per week.

Vóór de oprichting van Yoginon was ze werkzaam in de sales bij een fabrikant van geneesmiddelen en als drogisterijmanager. Ze volgde al wat jaren yogales en realiseerde zich dat ze eigenlijk veel liever mensen wilde gaan begeleiden bij het voorkómen van klachten in plaats van geld te verdienen aan het bestrijden van de gevolgen van ziekte.

Het geven en onderwijzen van yoga, lichaam- en mindwerk bleek de sleutel tot haar passie en zo begon ze aan een uitgebreide leerschool waarbij ze onderstaande yoga-opleidingen en cursussen succesvol heeft afgerond.

 

OVERZICHT YOGA OPLEIDINGEN

  • Hatha yoga (Critical Alignment)
  • Poweryoga
  • Ashtanga yoga
  • Zwangerschapsyoga
  • Restorative yoga
  • Yoga Nidra
  • Yin yoga
  • Meditatie & Pranayama
  • Chakra yoga
  • Aerial/Swing yoga

Ze studeerde daarnaast diverse ‘Body en Mind’ therapieën waaronder o.a. Shiatsu therapie, Reiki, Quantum Healing Hypnose Technique, massagetherapie, zwangerschapsmassage, babymassage en ze heeft de opleiding Zielsoorzaken van ziekten afgerond.

Ze wil graag ‘up to date’ blijven en heeft les gehad van bekende nationale en internationale yogadocenten waaronder; Manju Jois, Kino MacGregor, Govinda Kai, Veda Ela en Kathryn Budig en vele anderen en blijft zich ontwikkelen.

Tegenwoordig houdt Manon zich naast het geven van yogalessen en workshops ook bezig met Hypnose, Regressie & Healing sessies (QHHT) en het Yoga & Rebalance Retreat.

“Het is geweldig om de mensen in een yogales of behandeling te zien genieten en ze weer ontspannen, opgeladen vol nieuwe energie naar huis te mogen laten gaan! Dat mijn passie mag bijdragen aan een stukje geluk en ontspanning in hun leven is fantastisch, daar doe je het voor!”

In een paar jaar is het aantal lessen, en daarmee ook het yogateam van Yoginon behoorlijk gegroeid. Op dit moment zijn er 24 yogalessen per week bij de Club te volgen welke Manon samen met zeven ervaren, gediplomeerde, passievolle en fijne yogadocenten doceert:

Y O G I N O N   Y O G I ‘ S

Manon
Manon

Volg je hart,
want dat klopt

Evelien
Evelien

Het leven draait om balans

Hanneke
Hanneke

Geloof niet alles wat je denkt

Iris
Iris

Leef, lach en pluk de dag