YOGINON

Yoga . Meditatie . Workshops . Trainingen . Retreats . Mind . Body . Energywork

 

 

Manon de Jonge is eigenaar en oprichter van Yoga & Rebalance Centrum YOGINON en het QHHT® Centrum in Koog a/d Zaan.

Ze is een ervaren (sinds 2010) en ‘down-to-earth’ Yogadocent die het ‘fysieke’ en ‘spirituele’ op natuurlijke wijze integreert in haar lessen en behandelingen met als missie zoveel mogelijk mensen te inspireren om het beste in zichzelf naar boven te halen.

Voor de oprichting van Yoginon was Manon werkzaam als drogisterijmanager en in de sales bij een fabrikant van geneesmiddelen. Ze volgde al jaren yogales en realiseerde zich dat ze eigenlijk veel liever mensen wilde gaan begeleiden bij het voorkómen van klachten in plaats van geld te verdienen aan het bestrijden van de gevolgen van ziekte.

Het zelf geven en onderwijzen van yoga, body- en mind therapie bleek de sleutel tot haar passie en zo begon ze aan een uitgebreide leerschool waarbij ze diverse yoga opleidingen en cursussen succesvol heeft afgerond.

Manon studeerde tevens; Hypnotherapie, Regressie en Reïncarnatie therapie, Quantum Healing Hypnose Technique (QHHT®) , BRTT® en TRB®, Shiatsu therapie, Reiki 1, 2 en 3, Massagetherapie, Zwangerschapsmassage, Babymassage, Zielsoorzaken van ziekten en heeft ze met succes afgerond.

OVERZICHT YOGA OPLEIDINGEN

Hatha yoga (Critical Alignment)
Power yoga
Ashtanga yoga
Zwangerschapsyoga
Restorative yoga
Yin yoga
Meditatie
Yoga Nidra
Chakra yoga
Aerial yoga / Swing yoga

Ze wil graag ‘up to date’ blijven en heeft les gevolgd bij bekende nationale en internationale yogadocenten waaronder; Manju Jois, Kino MacGregor, Govinda Kai, Veda Ela en Kathryn Budig en vele anderen en ze blijft zich ontwikkelen.

Manon houdt zich naast het geven van yogalessen en workshops ook bezig met Hypnotherapie, BRTT® en TRB®, Reiki, QHHT® en het Yoga Retreat.

“Het is geweldig om de mensen in een yogales of behandeling te zien genieten en ze erna weer ontspannen, opgeladen vol nieuwe energie naar huis te mogen laten gaan! Dat mijn passie door een op maat gemaakte les of behandeling mag bijdragen aan een stukje geluk en ontspanning in hun leven is fantastisch, daar doe ik het voor!”