ONS AANBOD

WORKSHOPS & CURSUSSEN

Workshop Babymassage & Babytaal

Babymassage, tijd voor jezelf en je baby!

“Contact van huid op huid is voor kinderen net zo’n levensbehoefte als ademen en eten. Kinderen leren als eerste met hun lichaam. Met massage geef je ze een stevige basis mee voor een gezond en gelukkig leven.” ~ Happinez

Ervaar en geniet!

Zaterdag

30 september ’23

Koog a/d Zaan

15:00-16:30 uur

Met Manon

Workshop Emotional Release

Ervaar jij vaak spanning in je lichaam en/of je hoofd?
Lichaam en geest zijn met elkaar verbonden. Wanneer je mentale stress hebt ervaar je emoties vaak intenser of sluit je jezelf er juist voor af. Je lichaam zal onder invloed van stress meer gespannen aanvoelen; je spieren kunnen verstijven en zelfs verkrampen en er ontstaan spierknopen en pijn.
In deze unieke workshop leer je op een ontspannen wijze zowel fysiek als mentaal loslaten. Het resultaat; meer rust in je lijf en hoofd!

 

Zaterdag

14 oktober ’23

Koog a/d Zaan

15:30-18:00 uur

Met Manon

Workshop Nidra XXL ‘NEXT LEVEL’

Groeps Regressie & Zelfhypnose

Ken je Yoga Nidra en wil je nog een stapje verder? Next level Yoga Nidra waarbij je een reis gaat maken door jouw onderbewuste en nieuwe inzichten in je leven kan krijgen? Wil je jouw spiritualiteit verder ontwikkelen?

Dat kan met Quantum Regressie waarbij je een prachtige reis door het onderbewuste gaat maken voorbij tijd en ruimte.

Ben je nieuwsgierig naar hypnotherapie, regressie en reïncarnatie?

Heb je er weleens erover nagedacht om een privé regressie QHHT of hypnose sessie te ondergaan, maar vind je het nog spannend of een te grote stap om te boeken? Dan is deze workshop een prachtige kans om een kennis te maken met deze bijzonder mooie en effectieve therapievorm.

Gedurende twee uur krijg je een korte uitleg over regressie en reïncarnatie en ga je een bijzondere reis maken door jouw mind en soul. Een intens mooie ervaring!

Inclusief een kop thee en wat lekkers na afloop.

Vrijdag

20 oktober ’23

Koog a/d Zaan

19:00-21:30 uur

Met Manon

 

Strand en Park yogalessen

De Strand- en Parkyoga lessen zijn zonder extra kosten te volgen op je Yoginon-abonnement. Deze lessen zijn voor elk niveau. Een leuk uitje om van te genieten, alleen of met je vaste yogagroepje en om andere Yogi’s en gelijkgestemden te ontmoeten!  

Agathe Park Krommenie: 

Strand Wijk aan Zee: 

Met Manon

Body & Soul Bewustwordingsprogramma

Traject van 6 weken

Vrijdag 19.00 -21.30 uur

Koog a/d Zaan

Data binnenkort

Met Manon