YOGINON

Yoga party.

Ain’t no party like a yoga party! Wil je een origineel feestje organiseren? Een gezellig bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, ladiesnight, name it: Kies dan voor een Yogaparty!

Yogadocente Manon de Jonge van Yoginon komt voor de yogaparty bij je aan huis, in een door jouw afgehuurde ruimte of buiten (bijv. park, strand).

Uiteraard kan de les ook in de studio in Koog aan de Zaan plaatsvinden.

Er zal naar aanvraag ongeveer 60 minuten les gegeven worden. Je mag zelf je wensen aangeven voor een les. De les kan bijvoorbeeld bestaan uit voor iedereen goed uit te voeren houdingen, ademhalingstechnieken en ontspanningsoefeningen (ongeacht leeftijd, gesteldheid of ervaring).

Maar als je juist een meer uitdagender les wilt kan natuurlijk ook!

Wil je handstanden, hoofdstanden en andere spectaculaire acrobatische houdingen beoefenen dan is dat zeker mogelijk. Iedereen kan het leren!

Jij bepaald wat er in de les gebeurt! Zoveel wensen, zoveel mogelijkheden! Deze lessen kunnen, indien dit gewenst is gevolgd worden in gewone kleding. Je hoeft verder niets te regelen of mee te nemen behalve je fototoestel om de gezelligheid vast te leggen!

De docent zorgt voor de yogamatten, yogatools, kussens en dekens, yogithee in diverse smaken en een heerlijke gezonde snack na de les! 

Kosten voor de party zijn afhankelijk van het aantal deelnemers.

  • 4 personen € 35, – p/p
  • 5 tot 10 personen € 30, – p/p
  • 10 tot maximaal 25 personen € 25, – p/p

Wil je zo’n leuke party organiseren? Neem contact met ons op via het contactformulier.