ONS AANBOD

LESSEN EN WORKSHOPS

ZWANGERSCHAPSCURSUS

GROEPS- EN PRIVELESSEN

De cursus zwangerschapsyoga van Yoginon is een zeer complete cursus waarbij je niet alleen yogahoudingen en ademhalingsoefeningen doet, maar ook informatie over je zwangerschap, het bekken en de bevalling ontvangt. Er is een partnerles waarin we pijnbestrijding door drukpunten behandelen en je krijgt Hypnobirthing in deze cursus waardoor je uitstekend bent voorbereid op een voorspoedige bevalling.

 

Vergoeding door je verzekering mogelijk.

Groepscursus

Dinsdag 19.00-20.00

Zaterdag 10.15-11.15

Tevens privéles en online

PERSONAL YOGA & MEDITATIE

Ben je opzoek naar privé yoga, ademtherapie en/of meditatie op maat? Dan ben je bij Yoginon aan het juiste adres. Manon is een ervaren yogadocente die haar hoog gevoeligheid inzet tijdens haar lessen en behandelingen.

Bij je thuis in Zaanstad, in de studio in Koog a/d Zaan en online via Skype, WhatsApp video en Zoom!

Echt de tijd voor jezelf!

Tijden in overleg

 

YIN & MEDITATIE

Deze Yin yoga en meditatie les heeft een relatief rustige karakter. De les is fijn omdat je niet heel intensief hoeft te bewegen, maar de tijd kunt nemen voor je lichaam.

De houdingen die je bij deze vorm van yoga aanneemt zijn vooral gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefsel (Fascia) en gewrichten; ze rekken dieperliggende spieren en maken het bekkengebied los.

Een fijne yogavorm ter voorkoming en genezing van blessures, om het lichaam gezond en flexibel te houden en helpt bij mentale onrust.

 

HATHA CRITICAL ALIGNMENT

Deze Hatha yogavorm voor alle niveaus is de oudste en waarschijnlijk meest bekende en complete vorm van Yoga. Het is een fysieke yogavariant die voor het grootste deel bestaat uit beoefening van statische houdingen en ademhalingstechnieken. Denk hierbij aan rekken, krachtopbouw soms omgekeerde houdingen en af en toe zachte zonnegroeten (milde flow).

Verbeter je kracht, flexibiliteit en mobiliteit!

THERAPIE RUG, NEK EN SCHOUDERS +

De therapie yoga + helpt bij rug, nek en schouderklachten en is een les ter bevordering van een betere houding en het oplossen van pijn. In deze unieke les beoefenen we zowel therapie yoga als Hatha yoga voor het hele lichaam om klachten op te lossen en te blijven voorkomen.

Stretch en relax je spieren, verminder je klachten!

RESTORATIVE & YIN

Deze combinatieles van Restorative & Yin yoga is een cadeautje voor jezelf om in balans te komen en te blijven.

Een yogavorm die geen inspanning vraagt, maar daarentegen een groot effect teweeg brengt. Het wordt ook wel passieve yoga genoemd waarin veel aandacht is voor de ademhaling en is meer meditatief dan actief. Erg fijn als je een moment van rust zoekt.

Herstellend bij Burn-out klachten en oververmoeidheid of preventief als blijvend rustpunt in jouw leven. Ook erg fijn bij o.a. pijnklachten of blessures wanneer je geen intensieve yoga kan volgen.

Rust, zachtheid en herstel zijn de kernwoorden voor deze yogastijl.

WORKSHOPS EN CURSUSSEN

Of je al ervaring hebt met yoga, of graag kennis wil maken met yoga en spiritualiteit. Je technieken verbeteren of meer wilt leren loslaten: Yoginon biedt veel diverse wisselende, uitdagende en inspirerende workshops.

Je hebt de mogelijkheid om te werken aan dat wat voor jou belangrijk is, op fysiek, mentaal en spiritueel niveau of een combinatie hiervan.