ONS AANBOD

LESSEN EN WORKSHOPS

Zwangerschapsyoga & More

De cursus zwangerschapsyoga van Yoginon is een zeer complete cursus van 10 lessen waarbij je niet alleen yogahoudingen (kracht en ontspanning) en ademhalingsoefeningen doet, maar ook informatie over je zwangerschap, het bekken en de bevalling ontvangt. Er is een partnerles waarin we pijnbestrijding d.m.v. acupressuur en massage behandelen.

Uniek! Nieuw in de cursus! Bij ons krijg je vanaf 1 juli 2020 ook twee lessen Hypnobirthing in deze cursus waardoor je uitstekend bent voorbereid op een voorspoedige en mooie bevalling.

Vergoeding door je verzekering.

Dinsdag 19.00 – 20.00 (VOL)

Zaterdag 10.00-11.00

Ook privéles aan huis

Met Manon 

Personal yoga en meditatie coaching 

Ben je opzoek naar privé yoga en/of meditatie op maat?  Dan ben je bij Yoginon aan het juiste adres. Manon is een ervaren yogadocente die haar hooggevoeligheid inzet tijdens haar lessen en behandelingen. Ook online via Skype, WhatsApp video en Zoom!

Echt de tijd voor jezelf!

Op afspraak
Met Manon 

Yin Yoga 

Yin yoga heeft een relatief rustige karakter. De les is juist zo fijn doordat je even niet heel intensief hoeft te bewegen, maar juist de tijd kunt nemen voor je lichaam.

Yin Yoga richt zich op het creëren van ruimte in je bindweefsel en je gewrichten én op ruimte in je hoofd.

 

Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag
Met Manon

Hatha Yoga 

Hatha Yoga is de oudste en waarschijnlijk meest bekende vorm van Yoga. Het is een fysieke yogavariant die voor het grootste deel bestaat uit beoefening van statische houdingen en ademhalingstechnieken.

Verbeter je kracht, flexibiliteit en mobiliteit!

Maandag, dinsdag, woensdag en zondag
Met Manon, Hanneke en Evelien

Therapie Yoga 

Therapie yoga is een les ter bevordering van een betere houding en het oplossen van pijn in onder andere nek, schouders en rug.

Stretch en relax je spieren, verminder je klachten!

Maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag

Met Manon, Hanneke,  Evelien, Han en Saskia

Restorative (herstellende) Yoga 

Restorative yoga is een cadeautje voor jezelf.

Een yogavorm die geen inspanning vraagt, maar daarentegen een groot effect teweeg brengt. Het wordt ook wel passieve yoga genoemd en is meer meditatief dan actief.

Rust, zachtheid en herstel zijn de kernwoorden voor deze yogastijl.

Donderdag 09.00 – 10.00 uur
Met Manon 

Stress Relief

In de Stress Relief les worden verschillende houdingen (asana’s) op een langzaam tempo uitgevoerd gedurende een half uur. Het tempo is relatief laag, maar de concentratie hoog. 

Meditatie, ademhaling en beweging in rust.

Vrijdag 19.00 – 20.00 uur
Met Iris

Vinyasa Yoga 

Vinyasa is een mild dynamische yoga vorm waarbij houdingen een aantal ademhalingen worden aangehouden en aan elkaar worden verbonden door middel van “vinyasa’s”. 

Grow stronger and go with the flow!

Maandag 19.00 – 20.00 uur
Met Sascha

Swing/Aerial Yoga 

Yoga Swing (speciaal ontworpen hangmat van parachute stof met extra steunen) is een ontzettend veelzijdig tool om het beste uit jezelf en de yogahoudingen te halen. Denk aan krachttraining, lenigheid, balans, ontspanning en uiteraard heel veel plezier!

Lets go upside down!

Dinsdag 10.15 – 11.30 uur
Met Manon 

Ashtanga Yoga 

Kenmerkend voor Ashtanga Yoga is het uitvoeren van een vaste serie houdingen (asana’s) in een flow. Ashtanga is fysiek de meest uitdagende vorm van yoga. Regelmatige beoefening maakt je sterk en lenig.

Practice and all is coming!

Maandag 20.15 – 21.30 uur
Met Sascha

Workshops 

Of je al ervaring hebt met yoga, of graag kennis wilt maken met yoga. Je technieken verbeteren, of meer wilt leren loslaten: Yoginon biedt wisselende, uitdagende en inspirerende workshops.

Je hebt de mogelijkheid om te werken aan dat wat voor jou belangrijk is, op fysiek niveau, mentaal niveau of een combinatie hiervan.