ONS AANBOD

LESSEN EN WORKSHOPS

ZWANGERSCHAPSCURSUS

GROEPS- EN PRIVELESSEN

De cursus zwangerschapsyoga van Yoginon is een zeer complete cursus waarbij je niet alleen yogahoudingen en ademhalingsoefeningen doet, maar ook informatie over je zwangerschap, het bekken en de bevalling ontvangt. Er is een partnerles waarin we pijnbestrijding door drukpunten behandelen en je krijgt Hypnobirthing in deze cursus waardoor je uitstekend bent voorbereid op een voorspoedige bevalling.

Vergoeding door je verzekering mogelijk.

Groepscursus 

dinsdag 19.00-20.00

Tevens privéles en online

PERSONAL YOGA & MEDITATIE

Ben je opzoek naar privé yoga (therapie) en/of meditatie op maat? Dan ben je bij Yoginon aan het juiste adres. Manon is een ervaren yogadocente die haar hooggevoeligheid inzet tijdens haar lessen en behandelingen.

Bij je thuis in zaanstad, in de studio in Koog a/d Zaan en online via Skype, WhatsApp video en Zoom!

Echt de tijd voor jezelf!

 

 

YIN & MEDITATIE

Deze Yin yoga en meditatie les heeft een relatief rustige karakter. De les is fijn omdat je niet heel intensief hoeft te bewegen, maar de tijd kunt nemen voor je lichaam. Yin Yoga en meditatie richt zich op het creëren van ruimte in je bindweefsel en je gewrichten én op ruimte in je hoofd. 

Een fijne yogavorm ter voorkoming en genezing van blessures en onrust in je lijf en hoofd.

 

HATHA CRITICAL ALIGNMENT

Deze Hatha yogavorm voor alle niveaus is de oudste en waarschijnlijk meest bekende vorm van Yoga. Het is een fysieke yogavariant die voor het grootste deel bestaat uit beoefening van statische houdingen en ademhalingstechnieken. Denk hierbij aan rekken, krachtopbouw soms omgekeerde houdingen.

Verbeter je kracht, flexibiliteit en mobiliteit!

THERAPIE RUG, NEK EN SCHOUDERS

Deze therapie yoga helpt tegen rug, nek en schouderklachten en is een les ter bevordering van een betere houding en het oplossen van pijn.

Stretch en relax je spieren, verminder je klachten!

RESTORATIVE & YIN

Deze combinatieles van Restorative & Yin yoga is een cadeautje voor jezelf.

Een yogavorm die geen inspanning vraagt, maar daarentegen een groot effect teweeg brengt. Het wordt ook wel passieve yoga genoemd en is meer meditatief dan actief. Erg fijn als je een momentje van rust wil in je drukke leven. Herstellend bij Burn-out klachten of oververmoeidheid.

Rust, zachtheid en herstel zijn de kernwoorden voor deze yogastijl.

WORKSHOPS

Of je al ervaring hebt met yoga, of graag kennis wil maken met yoga en spiritualiteit. Je technieken verbeteren, of meer wilt leren loslaten: Yoginon biedt wisselende, uitdagende en inspirerende workshops.

Je hebt de mogelijkheid om te werken aan dat wat voor jou belangrijk is, op fysiek niveau, mentaal niveau of een combinatie hiervan.