ONS AANBOD

BEHANDELINGEN

Sta jij met beide benen op de grond én sta je open voor spiritualiteit? Dan ben je bij Yoginon aan het juiste adres.

Manon de Jonge is eigenaar van Yoginon. Ze is een ervaren QHHT® (Quantum Healing Hypnosis Technique) level 2 practitioner, yoga & meditatiedocente en massuesse die haar hooggevoeligheid inzet tijdens haar lessen en behandelingen. Invoelend, no nonsense, down to earth, eerlijk en warm.

Loop je vast in je leven? Zijn er klachten die steeds terugkomen en wil je antwoord waar deze vandaan komen?

Manon neemt de tijd om naar je te luisteren en voelt aan wat er voor jou nodig is om volledig jezelf te kunnen zijn tijdens de behandeling. Zij begeleidt jou graag naar een relaxter, klachtenvrij en gelukkiger leven.

Je hebt de mogelijkheid om te werken aan dat wat voor jou belangrijk is in een één op één situatie. Dat kan fysiek, mentaal, spiritueel of een combinatie hiervan zijn.

BIJ DE SESSIES HOUDEN WE ONS AAN DE HYGIËNE VOORSCHRIFTEN I.V.M. COVID-19. DIT BEÏNVLOED DE KWALITEIT VAN DE SESSIE OP GEEN ENKELE WIJZE. 

 

EEN SESSIE ZAL ALLEEN PLAATSVINDEN WANNEER MANON EN CLIËNT DE ZICH BEIDEN COMPLEET GEZOND VOELEN. IS DIT NIET HET GEVAL DAN ZULLEN WE DE AFSPRAAK NAAR EEN ANDER MOMENT VERPLAATSEN.

REBALANCE, HYPNOSE, MEDITATIE, REIKI & HEALING

Calm Mind

Quantum Healing Hypnosis Technique – QHHT®

Heb jij je ooit afgevraagd wat je hier op aarde komt doen en of je op het juiste pad bent? Waar bepaalde klachten of ziekten vandaan komen en hoe je ervan af komt?

Waarom je bepaalde issues hebt met mensen?

Wie je was en wat je hebt meegemaakt in een vorig leven?

Misschien heb je nog andere vragen over je leven nu?

In een Quantum Healing Hypnose sessie kun je op deze en andere vragen antwoord krijgen. Naast de Hypnose waarbij je terug kunt gaan naar momenten uit dit leven of een vorig leven (regressie) is de Healing tijdens de sessie kenmerkend voor deze bijzondere therapie. We maken dan contact met het ‘Subconsious’ waarbij jouw hogere zelf (onderbewuste) antwoord kan geven op jouw vragen en waarin we vragen om healing. Vaak leidt dit tot het oplossen van vele lichamelijke klachten.

Meer informatie kun je lezen op de website;

QHHT® centrum by Manon de Jonge 

De gehele sessie duurt ongeveer 4 tot 6 uur. Dit lijkt lang, maar tijdens de hypnose vliegt de tijd. We hebben ongeveer 1 a 2 uur voorgesprek, maximaal 2 uur QHHT® sessie en ongeveer 30 min tot 1 uur nagesprek.

Je ligt tijdens de QHHT® sessie in een comfortabel bed in een rustige omgeving. Tijdens de sessie ben je alleen met Manon. Je sessie wordt via een voicerecorder of camera opgenomen en na de sessie via de mail aan je doorgestuurd.

Hypnose en regressie klinken soms eng, maar het wordt juist vaak als erg prettig en ontspannend ervaren. Veel mensen blijven bij bewustzijn en kunnen zich de sessie deels of geheel herinneren. Dus wees gerust, een sessie is veilig en is en blijft volkomen privé.

Tip! Reserveer snel want de beschikbare dagen zijn gauw volgeboekt. 

Voor meer informatie en het maken van een afspraak kun je contact opnemen met Manon. Dit kan telefonisch op 06 547 558 79 of via het afsprakenformulier op de QHHT® website.

Duur van de sessie: Manon neemt de tijd die nodig is voor jou sessie op maat. Ga uit van 4 tot max. 6 uur

Kosten complete sessie: € 295,-

Het fijne van deze “life changing experience” is dat er in principe geen vervolgbehandelingen nodig zijn.

Afspraak: De sessies worden op de vrijdagavond gegeven in het Spuithuysje in Krommeniedijk

 

 

 

 

 

Rebalance Anti-Stress

Fysiek en mentaal ontspannen.

Heb je aanhoudende fysieke of mentale klachten? Onrust? Stress? Ben je geen fan van meditatie of stilzitten? Wil je liever door middel van fysieke oefeningen leren ontspannen en overtollig stress loslaten? Dan is deze sessie echt wat voor jou.

Deze behandeling is een mix van diverse inspannende fysieke oefeningen opgevolgd door een aantal ontspanningsoefeningen en een relaxfase.

Ontspannen, loslaten en weer opladen!

 75 min. € 80,- / 90 min. € 95,-

 

 

Chakra Healing

Energie Healing door Reiki & Edelstenen

Het energieveld van de chakra’s weer in balans brengen. Bij veel uiteenlopende klachten inzetbaar. Met als doel weer balans te ervaren!

75 min. € 80,- / 90 min. € 95,-

Energie Regeneratie Healing

Energie Healing sessie door Regenesis Touch

Het energieveld in balans brengen door Reiki en Regenesis Touch. Handoplegging en healing. Inzetbaar bij veel uiteenlopende klachten (zowel fysiek als mentaal) met als doel  de energie te voelen stromen en weer in balans te komen. Deze sessie onderga je deels zittend en liggend en wordt over de kleding heen gegeven.

 75 min. € 80,- / 90 min. € 95,-

Begeleide Meditatie

Hulp bij het mediteren, in de studio of online via Skype, Facetime of Zoom. Een heerlijk rustmomentje voor jezelf.

Wanneer je wel wil mediteren, maar er moeite mee hebt om bij jezelf te blijven. Ik begeleidt je graag ‘live’ met mijn stem terug naar je adem, je lichaam, in complete rust in een compleet op jou afgestemde meditatie.

60 min. € 60,- / 75 min. € 75,- / 90 min. € 90,-

Intakegesprek

Voorafgaande aan de afspraak bespreken we via een telefonisch intakegesprek jouw eventuele klachten en wensen. Samen maken we een planning met de daarbij behorende afspraak of afspraken.

Locatie
Een behandeling zal plaatsvinden in het  Spuithuysje in Krommeniedijk of in de yogastudio in Assendelft.

Spuithuisje: Krommeniedijk 125, 1562 Krommenie

Yogastudio: Industrieweg 10b 1e verdieping, 1566 JP Assendelft

Love YogA?

Meld je dan aan bij Yoginon!

Onze grote diversiteit aan lessen, workshops en inspirerende retreats zorgt ervoor dat je Yoga én je lichaam constant op een nieuwe manier ontdekt. Love Yoga, Love Yourself!