ONS AANBOD

BEHANDELINGEN

Calm Mind QHHT® (Hypnose en Regressie)

Kom weer in balans met deze prachtige hypnose technieken

~ Quantum Healing Hypnosis Technique ~

Vraag jij je ook weleens af waar je klachten of ziekten hun oorsprong hebben en hoe je ervan af komt?

Wat je doel is in het leven?  Waarom jij doet wat je doet?

Of je nog issues vanuit je jeugd of een vorig leven met je meedraagt? etc.

In een Quantum Healing Hypnose sessie kun je op deze en vele andere vragen antwoord krijgen. Naast de Hypnose waarbij je terug kunt gaan naar belangrijke momenten uit dit leven of een vorig leven (Regressie) is de Healing tijdens de sessie kenmerkend voor deze bijzondere therapie.

Je maakt in deze therapie contact met het onderbewuste deel van jezelf wat antwoord kan geven op diverse vragen die zelf van te voren hebt opgesteld. De oorzaak van klachten kan duidelijk worden waardoor vaak klachten kunnen worden opgelost. 

Meer informatie over deze therapie kun je lezen op de website;

QHHT® centrum by Manon de Jonge 

Je ligt tijdens de QHHT® sessie met je kleding aan op een comfortabel bed in een rustige omgeving.  Je sessie wordt via een voicerecorder of indien gewenst door een videocamera opgenomen en na de sessie via email naar je toegestuurd.

Hypnose en regressie klinken soms eng, maar de ervaring leert dat men het juist vaak als erg prettig en ontspannend ervaart. De practitioner zorgt ervoor dat eventuele intense ervaringen goed en comfortabel zullen verlopen.

Veel mensen denken bij hypnose aan voorbeelden die ze op de televisie hebben gezien waarbij men compleet de controle over zichzelf kwijt lijkt te zijn. Wees gerust, dat lijkt in geen geval op de techniek die wij gebruiken. De meeste mensen blijven bij bewustzijn en kunnen zich de sessie deels of geheel herinneren. Een QHHT® sessie is veilig, comfortabel en blijft volkomen privé.

De hypnose duurt ongeveer 1,5 a 2 uur en gehele sessie  ongeveer 4  max 5 uur. Dit lijkt lang, maar tijdens de hypnose vliegt de tijd. We hebben ongeveer 1 a  1,5 uur voorgesprek, maximaal 2 uur QHHT® sessie, een kwartier tot 30 min tijd om weer helemaal te gronden en ongeveer 30 min tot 1 uur nagesprek.

Tip! Boek een poosje vooruit! Alleen op woensdag en vrijdag worden de sessies gegeven waardoor de beschikbare dagen zijn gauw volgeboekt. 

Voor meer informatie, vragen over een sessie en het maken van een afspraak kun je contact opnemen met Manon. Dit kan telefonisch op 06 547 558 79 of via het afsprakenformulier op de QHHT® website.

Duur van de sessie: Manon neemt de tijd die nodig is voor jou sessie op maat. Ga uit van ongeveer 4 a 5 uur.

Kosten complete sessie: € 295,- 

Het fijne van de QHHT sessie is dat er geen vervolgbehandelingen nodig zijn. Wil je meerdere sessies ondergaan dan mag dat natuurlijk wel.

Afspraak: De sessies worden op de woensdag en vrijdag gegeven in het Spuithuysje in Krommeniedijk 

Het is tevens mogelijk om een sessie aan huis te boeken indien je woonachtig bent in Noord Holland. Voorwaarde is dat het rustig is in huis en dat er geen andere personen aanwezig zijn.

 

 

 

 

 

Rebalance Anti-Stress

Combinatie van anti-stress oefeningen en hypnose. Fantastische release! 

Heb je aanhoudende fysieke of mentale klachten? Onrust? Stress? Ben je geen fan van meditatie of stilzitten? Wil je liever door middel van fysieke oefeningen leren ontspannen en overtollig stress loslaten? Dan is deze sessie echt wat voor jou.

Deze behandeling is een mix van diverse fysieke oefeningen opgevolgd door een aantal ontspanningsoefeningen en een relaxfase. Uitgevoerd deels op een yogamat en op een massagetafel.

Tijd voor jezelf om te ontspannen, los te laten en weer opgeladen naar huis te gaan!

 75 min. € 75,- / 90 min. € 90,-

 

 

Chakra Healing

Energie Healing door Reiki & Edelstenen

Bij deze behandeling lig je met kleding aan op de massagetafel. Je ondergaat een combinatie van Reiki en gezichtsmassage zonder olie daarnaast worden er diverse stenen op je lichaam geplaatst om je energieveld weer in balans te brengen.

Een heerlijke en bijzondere ervaring die inzetbaar is bij een scala aan uiteenlopende klachten.

Boek een behandeling en voel je weer volledig in balans!

75 min. € 75,- / 90 min. € 90,-

Energie Regeneratie Healing

Heerlijke combinatie van Shiatsu, Reiki en Regenesis Touch

Wil je mentale rust ervaren? Even een momentje voor jezelf waarin je weer oplaad en zowel fysiek als mentaal in balans komt? 

Tijdens deze behandeling waarbij je met kleding aan op de massagetafel ligt onderga je een combinatie van Shiatsu (drukpunt massage), Reiki (handoplegging) en Regenisis Touch (zachte drukpunten bij zenuwuiteinden).

Deze bijzondere sessie is inzetbaar bij veel uiteenlopende klachten (zowel fysiek als mentaal) en heeft als doel je weer volledig terug in balans te brengen. 

 

Wil je volledige rust in je hoofd ervaren? Loskomen van onrust, stress en angst? Dan is deze behandeling wat voor jou! 

 75 min. € 75,- / 90 min. € 90,-

Begeleide Meditatie en ademcoaching

Hulp bij het mediteren en beter ademhalen (bv bij hyperventilatie).

Sessies in de studio, aan huis of online via Skype, Facetime of Zoom.

Boek dit heerlijke rustmomentje voor jezelf.

Wanneer je wel wil mediteren, maar er moeite mee hebt om bij jezelf te blijven. Wanneer je last hebt van bv hyperventilatie, angst of stress begeleid ik je graag doormiddel van diverse oefeningen, mijn stem en indien gewenst muziek terug in balans, terug naar complete rust.

60 min. € 60,- / 75 min. € 75,- / 90 min. € 90,-

Intakegesprek 

 Voorafgaande aan de afspraak bespreken we via een telefonisch intakegesprek jouw eventuele klachten en wensen. 

 

Locatie

Een behandeling zal plaatsvinden op woensdag of vrijdag in het  Spuithuysje in Krommeniedijk of in de yogastudio in Assendelft. 

In overleg kan de Calm Mind QHHT behandeling ook aan huis plaatsvinden.

 

Spuithuisje: Krommeniedijk 125, 1562 Krommenie  

Yogastudio: Industrieweg 10b 1e verdieping, 1566 JP Assendelft 

Love YogA?

Meld je dan aan bij Yoginon!

Onze grote diversiteit aan lessen, workshops en inspirerende retreats zorgt ervoor dat je Yoga én je lichaam constant op een nieuwe manier ontdekt. Love Yoga, Love Yourself!