ONS AANBOD

BODY & SOUL TREATMENTS

 

Rebalance Anti-Stress massage

Relax, Release & Renew!

Een heerlijke holistische ontspanningsmassage gecombineerd met Reiki. Ontspan body & mind!

Massage van de rug, nek, schouders (met olie) en hoofdhuid (zonder olie) 60 min.

Inclusief armen en handen bij een massage van 75 minuten.

Inclusief armen, handen, benen en indien gewenst ook de voeten bij een massage van 90 minuten.

Gun jezelf de tijd om in een rustgevende omgeving te ontspannen, los te laten en weer op te laden.

60 min € 64,- | 75 min. € 79,- | 90 min. € 94,-

Body Remembers Trauma Therapy (BRTT®)

Trauma Release Breathwork (TRB®)

Body Remembers Trauma Therapy (BRTT®) is een wetenschappelijk onderbouwde therapie waarbij het lichaam zichzelf herstelt van overweldigende ervaringen uit het verre- of recente verleden.

Een ander woord voor een overweldigende ervaring is trauma. Trauma is een gebeurtenis die destijds te onverwacht, te snel en te intens was om er op dat moment -vanuit het lichaam gezien- adequaat op te reageren. Ons lichaam raakte overweldigd en kon zich niet verdedigen op een manier zoals moeder natuur het bedoeld had, door te vechten of te vluchten, waardoor het trauma zich vastzet in je lichaam.

Soms zijn we ons heel duidelijk bewust van een bepaald trauma, soms ook niet. We voelen dan wel dat er iets is wat ervoor zorgt dat het leven niet loopt zoals we graag zouden willen, maar kunnen we de precieze oorzaak daarvan niet achterhalen. Soms gaat het namelijk ook om een trauma uit hele jonge jaren of om bijvoorbeeld geboortetrauma of overgenomen trauma van ouders of grootouders.

Wij vergeten gebeurtenissen, maar ons lichaam niet.

We zijn geneigd gebeurtenissen te vergeten, maar ons lichaam kan ze niet vergeten en heeft er qua zenuwstelsel iedere dag last van. Voor sommige mensen is een overweldigende ervaring als ‘de druppel die de emmer deed overlopen’ en zij krijgen daarna fysieke en/of emotionele klachten.

Trauma release breathwork (TRB®) is een verzamelnaam voor een aantal krachtige vormen van ademwerk. Al deze vormen van ademwerk hebben één gemeenschappelijk doel, namelijk het bevrijden van de ademhaling, en daardoor je trauma en opgeslagen energie en tremoren.

Waarom gebruiken we verschillende vormen van ademwerk? 

We gaan er vanuit dat ieder mens verschillend is, daarom gebruiken we ook verschillende methoden of combinaties daarvan, die steeds op de karakterstructuur van iemand wordt afgestemd. Dit geeft de mogelijkheid om voor iedereen waarmee we werken het juiste traject te bieden. Waardoor meer rust, helderheid, stabiliteit en vrijheid in iemand leven kan ontstaan.

Doordat trauma zich vastzet in het lichaam, kun je praten wat je wil, echter los je daarmee het in het lichaam vastgezette trauma niet op, de blokkades die in het lichaam zijn ontstaan, verdwijnen daardoor niet. En precies dat is waar Body Remembers Trauma Therapy (BRTT®) & Trauma Release Breathwork (TRB®) je bij kan helpen.

Met BRTT® & TRB® laat je op een natuurlijke manier trauma en spanningen los uit het lichaam. Jouw lichaam doorgaat alle spanningen opnieuw om het vervolgens los te kunnen laten en er vrij van te komen. Het trauma en alle spanningen en blokkades worden opgeheven.

Effecten van BRTT® & TRB® 

 • Heling van trauma’s

 • Het verhelpt verschijnselen van depressie en Burn Out

 • Het vermindert rug, nek en schouderklachten

 • Het verbetert de kwaliteit van je nachtrust

 • Het geeft verlichting bij migraine

 • Het verhoogt je veerkracht

 • Het helpt je om los te komen van beklemmende emoties en gebeurtenissen

 • Het ondersteunt je in het loskomen van angsten en fobieën

 • Het geeft ontspanning in je bekkenbodem

 • Het vermindert de effecten van PTSS

 • Het laat je makkelijker en vrijer ademhalen

 • Het geeft je méér energie en uithoudingsvermogen

 • Je lichaam houdt minder spanning vast en daardoor voel jij je vrijer en lichter

 • Het verhoogt je flexibiliteit in je leven

 • Het geeft je emotioneel meer stabiliteit

 • Het vermindert angst rondom ernstige ziektes en aandoeningen

 • En het geeft verlichting bij chronische aandoeningen

Hoe ziet een sessie eruit?

We starten de sessie met een aantal ademhalingsoefeningen die tot doel hebben ontspannen te raken en in contact te komen met jouw fysieke lichaam. Vervolgens geef ik je een aantal lichaamsoefeningen die je achter elkaar gaat doen. Met deze oefeningen activeren we de psoas spier. Dit is een spier in het lichaam waar we veel spanning, angsten en trauma’s opslaan. Op het moment dat de psoas spier geactiveerd is en je in een trilling bent gekomen, neem je lichaam het vervolgens over en gaat ‘op zoek’ naar waar er spanning mag worden losgelaten.

Je kunt deze sessie uitbreiden met ademwerk. Deze combinatie is erg krachtig, omdat je tijdens een ademreis heel diep in jezelf komt. Je daalt af naar een stuk in je onderbewuste en gaat van daar uit ook fysiek loslaten door middel van trillingen en/of verkrampingen. De gecombineerde sessie duurt in totaal ongeveer 2,5 tot 3 uur.

BRTT® (60-90 min) €95 | TRB® (90-120 min) €120

Combi BRTT® & TRB® €195 i.p.v. €215,-

Reiki 

Reiki is een alternatieve geneeswijze en is in de eerste plaats gebaseerd op de overdracht van energie tussen de therapeut en de patiënt via handoplegging. Reiki helpt vervelende aandoeningen te voorkomen of, in sommige gevallen, makkelijker te genezen.

Reiki brengt het zelf genezend vermogen van de mens op gang. Reiki stelt ons in staat om, door het laten stromen van de universele levensenergie, ons innerlijke zelf en ons uiterlijk gedrag in harmonie met elkaar te brengen.

Reiki heeft geen bijwerkingen, behalve dat het kwalen geneest of vermindert. Kortom een aangename geneeskunde.

De behandeling zal de gebruikelijke geneeskunde niet vervangen, wél heel mooi aanvullen en ondersteunen.

Wil je de heerlijke warme Reiki energie zelf ervaren? Wil je weer rust en balans in je leven? Je klachten oplossen?

Dan is deze behandeling wat voor jou! 

60 min. € 64,- | 75 min. € 79,- | 90 min. € 94,-

 

Energie Regeneratie Healing

Helende Regenisis Touch

Wil je mentale rust ervaren? Even een momentje voor jezelf waarin je weer oplaad en zowel fysiek als mentaal in balans komt?

In deze behandeling waarbij je een kort deel van de tijd rechtop staat en een deel met kleding aan op de massagetafel ligt, kunnen vele klachten (fysiek, mentaal en emotioneel) oplossen. Laat je energie weer stromen

Regenisis betekent, ‘opnieuw geboren worden’

Robert Rasmusson, de beroemde Amerikaanse healer die de grondlegger is van Quantum Healing en de Blue Dot Energy was in de twintigste eeuw de eerste die op de universiteit van Santa Cruz in California les gaf aan artsen, verpleegsters en gezondheidswerkers in Energy Healing en aantoonde dat je met zijn energetische methode Regenesis-Healing en de Blue Dot Energy het celgeheugen kan activeren zodat het zich de oorspronkelijke perfectie herinnert waardoor het helingsproces kan beginnen.

Regenesis Healing kan toegepast worden bij zeer uiteenlopende klachten en ziekten.

De behandeling zal de gebruikelijke geneeskunde niet vervangen, maar kan deze wél heel mooi aanvullen en ondersteunen.

Wil je weer rust en balans in je hoofd en lichaam ervaren? Loskomen van onrust, stress en angst? Klachten oplossen?

Dan is deze behandeling wat voor jou! 

60 min. € 64,- | 75 min. € 79,- | 90 min. € 94,-

 

Chakra Healing

Healing door Reiki & Edelstenen

Bij deze behandeling lig je met kleding aan op de massagetafel. Je ondergaat een combinatie van Reiki en Chakra Healing. Daarnaast worden er diverse stenen op je lichaam geplaatst om je energieveld weer in balans te brengen. Een heerlijk rustgevende en bijzondere ervaring waarbij er warmte en tintelingen voelbaar zijn.

Inzetbaar is bij een scala aan uiteenlopende klachten.

Boek een behandeling en voel je weer in balans!

60 min. 64,- | 75 min. € 79,- | 90 min. € 94,-

Meditatie, Yoga en Ademcoaching

Bij Stress en Burn-out

Sessies in de studio, aan huis of online.

Als je wel wil mediteren en/of yoga wilt doen, maar moeite hebt om geconcentreerd en bij jezelf te blijven. Wanneer je last hebt van hyperventilatie, angst, stress of Burn-out klachten begeleid ik je graag doormiddel van diverse meditatieve oefeningen terug in balans, terug naar complete rust.

60 min. € 64,- | 75 min. € 79,- | 90 min. € 94,-

 

Regressie & Reincarnatie

Laat het los!

Wil je graag een specifiek probleem of klacht aanpakken? Ben je klaar om los te laten? Je kan dit realiseren met regressie en reincarnatie therapie.

Veel mensen denken bij regressie en hypnose aan voorbeelden die ze op de televisie hebben gezien waarbij men compleet de controle over zichzelf kwijt lijkt te zijn. Wees gerust, dat lijkt in geen geval op de techniek die wij gebruiken. Je blijft tijdens de sessie bij bewustzijn en je kan je de sessie meestal helemaal herinneren.

In regressie therapie gaan we terug in de tijd waarbij we terug kunnen gaan tot je conceptie. In een aantal gevallen, wanneer dat echt nodig is gaan we verder terug, in reincarnatie naar een vorig leven.

Je zult bij de kern, de gevoelslagen uitkomen die de drijfveer zijn van je patronen en vastgeroeste overtuigingen waarna je deze kan gaan loslaten en kan gaan doorbreken. Daardoor ben je beter in staat om andere en betere keuzes te maken.

Met regressie therapie ga je terug in de tijd, naar het moment waarop je klachten, pijn of gedrag zijn ontstaan om vervolgens het probleem aan te pakken. Soms weet je op bewust niveau niet op welk moment bijvoorbeeld die angst is ontstaan waardoor je gevoelens van stress ervaart of waardoor de verslaving is gecreëerd. Met regressie en reincarnatie gaan we naar de bron van je klachten.

Duur van de sessie: Intake (gratis), sessie circa 1,5 uur

Kosten complete sessie: € 135,-

Afspraak: Je kan een afspraak maken via het contactformulier op yoginon.nl of telefonisch contact met opnemen voor meer informatie en vragen. Manon de Jonge tel. 06-54755879

Locatie: Lagendijk 3 studio 226/228B| 1541 KA | Koog a/d Zaan

Online: Een sessie kan ook online worden geven

 

 

QHHT – Quantum Healing Hypnosis Technique

 

QHHT geeft inzichten om te ontdekken wat je levensdoel is!

QHHT®, Quantum Healing Hypnosis Technique, is een prachtige vorm van Hypnose waarin je terug gaat naar een vorig leven(s) of momenten in dit leven welke belangrijke informatie bevatten voor jou waarin je antwoorden kunt krijgen over levensvragen. Naast Hypnose waarbij je terug kunt gaan naar een vorig leven (regressie) is het contact met het ‘Subconscious’ (je onderbewuste of hoger zelf) en de Healing tijdens de sessie kenmerkend voor deze bijzondere therapie.

We maken contact met het ‘subconsious’ waarbij jouw onderbewuste antwoord kan geven op jouw vragen (denk hierbij aan bijvoorbeeld je levensdoel, gezondheid, lessen etc.) en waarin we vragen om healing. Vaak leidt dit tot het oplossen van vele lichamelijke klachten.

Quantum Healing Hypnosis Technique van Dolores Cannon is een krachtige bewustzijn technologie om blokkades of oorzaken van problemen en ziektes op verschillende levenslagen (emotioneel, mentaal, spiritueel, fysiek, relationeel, professioneel, sociaal, etc.) op te sporen en op te lossen.

De techniek is ontwikkeld door de bekende hypnotherapeut Dolores Cannon die gedurende bijna 50 jaar jaar duizenden mensen heeft geholpen om hun problemen en ziektes te begrijpen en te helen. Dolores schreef maar liefst 19 boeken over hedendaagse interessante onderwerpen waaronder een aantal over haar ervaringen met klanten tijdens de QHHT® sessies.

Meer informatie vind je op deze website: qhhtcentrum.nl

Duur van de sessie: Manon neemt de tijd die nodig is voor een sessie op maat. Ga uit van ongeveer 3 a 5 uur inclusief het voor en na gesprek.

Kosten volledige sessie: € 375,-

Het fijne van de QHHT sessie is dat er geen vervolgbehandelingen nodig zijn. Wil je meerdere sessies ondergaan dan mag dat natuurlijk wel.

Afspraak: Je mag voor deze sessie telefonisch of via het contactformulier een afspraak maken.

Locatie: Lagendijk 3 studio 226/228B| 1541 KA | Koog a/d Zaan

 

 

Love YogA?

Meld je dan aan bij Yoginon!

Onze grote diversiteit aan lessen, behandelingen, workshops en inspirerende retreats zorgt ervoor dat je Yoga én je lichaam constant op een nieuwe manier ontdekt. Love Yoga, Love Yourself!