ONS AANBOD

BEHANDELINGEN

Sta jij met beide benen op de grond én sta je open voor spiritualiteit? Dan ben je bij Yoginon aan het juiste adres.

Manon is een ervaren energetisch therapeut, yogadocente en masseusse die haar hooggevoeligheid inzet tijdens haar lessen en behandelingen. Invoelend, no nonsense, eerlijk en warm.

Loop je vast in je leven? Zijn er klachten die steeds terugkomen en wil je antwoord waar deze vandaan komen?

Manon neemt de tijd om naar je te luisteren en voelt aan wat er voor jou nodig is om volledig jezelf te kunnen zijn tijdens de behandeling. Zij begeleidt jou graag naar een relaxter, klachtenvrij en gelukkiger leven.

Je hebt de mogelijkheid om te werken aan dat wat voor jou belangrijk is in een één op één situatie. Dat kan fysiek, mentaal of een combinatie hiervan zijn.

REBALANCE, HYPNOSE, MEDITATIE, REIKI & HEALING

Calm Mind

Healing & Hypnose QHHT

Heb jij je ooit afgevraagd wat je hier op aarde komt doen en of je op het juiste pad bent? Waar bepaalde klachten en gewoonten vandaan komen en hoe je ervan af komt? Wie je was en wat je hebt meegemaakt in een vorig leven? In een Quantum Healing Hypnose sessie kun je op deze en andere vragen antwoord krijgen.

De sessie duurt ongeveer 4 tot 5 uur. Dit lijkt lang, maar in hypnose vliegt de tijd. We hebben minimaal 1 uur voorgesprek, 2 uur hypnose sessie en ongeveer 1 uur nagesprek. Je ligt tijdens de sessie in een comfortabel bed in een rustige omgeving. Tijdens de sessie zijn we met z’n tweeën. Je sessie wordt via een voicerecorder opgenomen en na de sessie via de mail aan je doorgestuurd.

Hypnose klinkt soms eng, maar wordt juist vaak als erg prettig en ontspannend ervaren. Dus wees gerust, een sessie is veilig en is en blijft volkomen privé.

Deze sessie kun je in september 2019 voor het eenmalige voordelige tarief van maar € 25,- boeken.

Dit bedrag is enkel om de kosten van de locatie voor Manon te dekken. Manon is geslaagd voor het examen QHHT en heeft al een aantal succesvolle sessies gegeven. Ze mag na 25 sessies het volledige tarief gaan rekenen. Het reguliere tarief voor een sessie is tussen de 250,- en 400,-

Maak gebruik van deze unieke kans want dit is een eenmalig aanbod. Er zijn nog maar een paar plekjes beschikbaar op de woensdagochtend en vrijdagavond.

Voor meer informatie en het maken van een afspraak mag je Manon bellen of contact opnemen via het contactformulier.

max. 5 uur

Normaal tussen 250,- en 400,-  Nu € 25,-

 

 

Rebalance therapie Anti-Stress

Fysiek en mentaal ontspannen.

Heb je aanhoudende fysieke of mentale klachten? Onrust? Stress? Ben je geen fan van meditatie of stilzitten? Wil je liever door middel van fysieke oefeningen leren ontspannen en overtollig stress releasen? Dan is deze sessie echt wat voor jou.

Deze behandeling is een mix van diverse inspannende fysieke oefeningen opgevolgd door een aantal ontspanningsoefeningen en een relaxfase.

Ontspannen, loslaten en weer opladen!

50 min. € 60,- / 75 min. € 80,- / 90 min. € 95,-

Chakra Healing

Energie Healing door Reiki & Edelstenen

Het energieveld van de chakra’s weer in balans brengen. Bij veel uiteenlopende klachten inzetbaar. Met als doel weer balans te ervaren!

50 min. € 60,- / 75 min. € 80,- / 90 min. € 95,-

Energie Regeneratie Healing

Energie Healing sessie door Regenesis Touch

Het energieveld in balans brengen door Regenesis Touch. Handoplegging en healing. Inzetbaar bij veel uiteenlopende klachten met als doel  de energie te voelen stromen en weer in balans te komen. Deze sessie onderga je deels staand en zittend en wordt over de kleding heen gegeven.

50 min. € 60,- / 75 min. € 80,- / 90 min. € 95,-

Begeleide Meditatie

Hulp bij het mediteren, in de studio of online via Skype, Facetime of Zoom. Een heerlijk rustmomentje voor jezelf.

Wanneer je wel wil mediteren, maar er moeite mee hebt om bij jezelf te blijven. Ik begeleidt je graag ‘live’ met mijn stem terug naar je adem, je lichaam, in complete rust in een ompleet op jou afgestemde meditatie.

50 min. € 60,- / 75 min. € 80,- / 90 min. € 95,-

Intakegesprek

Voorafgaande aan de afspraak bespreken we via een telefonisch intakegesprek jouw eventuele klachten en wensen. Samen maken we een planning met de daarbij behorende afspraak of afspraken.

Locatie
Een behandeling zal plaatsvinden in het  Spuithuysje in Krommeniedijk of in de yogastudio in Assendelft.

Spuithuisje: Krommeniedijk 125, 1562 Krommenie

Yogastudio: Industrieweg 10b 1e verdieping, 1566 JP Assendelft

Tarief

Alle behandelingen met uitzondering van de Calm Mind.

50 min.

75 min.

90 min.

€ 60,-

€ 80,-

€ 95,-

Love YogA?

Meld je dan aan bij Yoginon!

Onze grote diversiteit aan lessen, workshops en inspirerende retreats zorgt ervoor dat je Yoga én je lichaam constant op een nieuwe manier ontdekt. Love Yoga, Love Yourself!