ONS AANBOD

BODY & SOUL TREATMENTS

 

Rebalance Anti-Stress massage

Relax, Release & Renew!

Een heerlijke holistische ontspanningsmassage gecombineerd met Reiki. Ontspan body & mind!

Massage van de rug, nek, schouders (met olie) en hoofdhuid (zonder olie) 60 min.

Inclusief armen en handen bij een massage van 75 minuten.

Inclusief armen, handen, benen en indien gewenst ook de voeten bij een massage van 90 minuten.

Gun jezelf de tijd om in een rustgevende omgeving te ontspannen, los te laten en weer op te laden.

60 min € 64,- | 75 min. € 79,- | 90 min. € 94,-

 

Emotional Release sessie

Laat het los….

Wist jij dat emoties die niet geuit worden zich kunnen vastzetten in je lichaam. Weet je dat je zowel fysieke als mentale klachten kan krijgen wanneer je alles opkropt? Misschien dat je het wel weet, maar het moeilijk vindt om je gevoelens toe te laten. Om los te laten.

Je kan met je problemen naar een psycholoog of coach gaan waar je kunt praten over je gevoelens en problemen of een andere therapievorm volgen, dit werk vaak best goed, maar praten helpt niet altijd om volledig los te kunnen laten en soms kan het zelfs een averechtse werking hebben omdat je het probleem steeds oprakelt en het zo in stand houdt.

In deze unieke behandeling wordt er niet over je problemen gesproken, maar het werkt op een andere, fysieke manier. Het biedt je de kans om los te gaan laten zonder erover te moeten praten (mag wel) of je probleem intens te doorvoelen. Je gaat juist ontladen door een fysiek aangename ontspanningsreactie.

Tijdens een Emotional Release sessie doe je een combinatie van ademhalingsoefeningen en mild inspannende fysieke oefeningen opgevolgd door een releasefase waardoor je zowel fysiek als mentaal spanning kan loslaten.

Het kan een puur ontspannende ervaring zijn, maar het kan ook zijn dat er in de releasefase fysieke trillingen en emoties vrijkomen. Dit is helemaal goed! Laat ze toe, het mag want zo raak je spanning kwijt.

Eerste sessie incl. gesprek 75 min. € 79,- | Vervolg sessie 60 min € 64,-

Reiki 

Reiki is een alternatieve geneeswijze en is in de eerste plaats gebaseerd op de overdracht van energie tussen de therapeut en de patiënt via handoplegging. Reiki helpt vervelende aandoeningen te voorkomen of, in sommige gevallen, makkelijker te genezen.

Reiki brengt het zelf genezend vermogen van de mens op gang. Reiki stelt ons in staat om, door het laten stromen van de universele levensenergie, ons innerlijke zelf en ons uiterlijk gedrag in harmonie met elkaar te brengen.

Reiki heeft geen bijwerkingen, behalve dat het kwalen geneest of vermindert. Kortom een aangename geneeskunde.

De behandeling zal de gebruikelijke geneeskunde niet vervangen, wél heel mooi aanvullen en ondersteunen.

Wil je de heerlijke warme Reiki energie zelf ervaren? Wil je weer rust en balans in je leven? Je klachten oplossen?

Dan is deze behandeling wat voor jou! 

60 min. € 64,- | 75 min. € 79,- | 90 min. € 94,-

 

Energie Regeneratie Healing

Helende Regenisis Touch

Wil je mentale rust ervaren? Even een momentje voor jezelf waarin je weer oplaad en zowel fysiek als mentaal in balans komt?

In deze behandeling waarbij je een kort deel van de tijd rechtop staat en een deel met kleding aan op de massagetafel ligt, kunnen vele klachten (fysiek, mentaal en emotioneel) oplossen. Laat je energie weer stromen

Regenisis betekent, ‘opnieuw geboren worden’

Robert Rasmusson, de beroemde Amerikaanse healer die de grondlegger is van Quantum Healing en de Blue Dot Energy was in de twintigste eeuw de eerste die op de universiteit van Santa Cruz in California les gaf aan artsen, verpleegsters en gezondheidswerkers in Energy Healing en aantoonde dat je met zijn energetische methode Regenesis-Healing en de Blue Dot Energy het celgeheugen kan activeren zodat het zich de oorspronkelijke perfectie herinnert waardoor het helingsproces kan beginnen.

Regenesis Healing kan toegepast worden bij zeer uiteenlopende klachten en ziekten.

De behandeling zal de gebruikelijke geneeskunde niet vervangen, maar kan deze wél heel mooi aanvullen en ondersteunen.

Wil je weer rust en balans in je hoofd en lichaam ervaren? Loskomen van onrust, stress en angst? Klachten oplossen?

Dan is deze behandeling wat voor jou! 

60 min. € 64,- | 75 min. € 79,- | 90 min. € 94,-

 

Chakra Healing

Healing door Reiki & Edelstenen

Bij deze behandeling lig je met kleding aan op de massagetafel. Je ondergaat een combinatie van Reiki en Chakra Healing. Daarnaast worden er diverse stenen op je lichaam geplaatst om je energieveld weer in balans te brengen. Een heerlijk rustgevende en bijzondere ervaring waarbij er warmte en tintelingen voelbaar zijn.

Inzetbaar is bij een scala aan uiteenlopende klachten.

Boek een behandeling en voel je weer in balans!

60 min. 64,- | 75 min. € 79,- | 90 min. € 94,-

Meditatie, Yoga en Ademcoaching

Bij Stress en Burn-out

Sessies in de studio, aan huis of online.

Als je wel wil mediteren en/of yoga wilt doen, maar moeite hebt om geconcentreerd en bij jezelf te blijven. Wanneer je last hebt van hyperventilatie, angst, stress of Burn-out klachten begeleid ik je graag doormiddel van diverse meditatieve oefeningen terug in balans, terug naar complete rust.

60 min. € 64,- | 75 min. € 79,- | 90 min. € 94,-

 

Regressie & Reincarnatie

Laat het los!

Wil je graag een specifiek probleem of klacht aanpakken? Ben je klaar om los te laten? Je kan dit realiseren met regressie en reincarnatie therapie.

Veel mensen denken bij regressie en hypnose aan voorbeelden die ze op de televisie hebben gezien waarbij men compleet de controle over zichzelf kwijt lijkt te zijn. Wees gerust, dat lijkt in geen geval op de techniek die wij gebruiken. Je blijft tijdens de sessie bij bewustzijn en je kan je de sessie meestal helemaal herinneren.

In regressie therapie gaan we terug in de tijd waarbij we terug kunnen gaan tot je conceptie. In een aantal gevallen, wanneer dat echt nodig is gaan we verder terug, in reincarnatie naar een vorig leven.

Je zult bij de kern, de gevoelslagen uitkomen die de drijfveer zijn van je patronen en vastgeroeste overtuigingen waarna je deze kan gaan loslaten en kan gaan doorbreken. Daardoor ben je beter in staat om andere en betere keuzes te maken.

Met regressie therapie ga je terug in de tijd, naar het moment waarop je klachten, pijn of gedrag zijn ontstaan om vervolgens het probleem aan te pakken. Soms weet je op bewust niveau niet op welk moment bijvoorbeeld die angst is ontstaan waardoor je gevoelens van stress ervaart of waardoor de verslaving is gecreëerd. Met regressie en reincarnatie gaan we naar de bron van je klachten.

Duur van de sessie: Intake (gratis), sessie circa 1,5 uur

Kosten complete sessie: € 135,-

Afspraak: Je kan een afspraak maken via het contactformulier op yoginon.nl of telefonisch contact met opnemen voor meer informatie en vragen. Manon de Jonge tel. 06-54755879

Locatie: Lagendijk 3 studio 226/228B| 1541 KA | Koog a/d Zaan

Online: Een sessie kan ook online worden geven

 

 

QHHT – Quantum Healing Hypnosis Technique

 

QHHT geeft inzichten om te ontdekken wat je levensdoel is!

QHHT®, Quantum Healing Hypnosis Technique, is een prachtige vorm van Hypnose waarin je terug gaat naar een vorig leven(s) of momenten in dit leven welke belangrijke informatie bevatten voor jou waarin je antwoorden kunt krijgen over levensvragen. Naast Hypnose waarbij je terug kunt gaan naar een vorig leven (regressie) is het contact met het ‘Subconscious’ (je onderbewuste of hoger zelf) en de Healing tijdens de sessie kenmerkend voor deze bijzondere therapie.

We maken contact met het ‘subconsious’ waarbij jouw onderbewuste antwoord kan geven op jouw vragen (denk hierbij aan bijvoorbeeld je levensdoel, gezondheid, lessen etc.) en waarin we vragen om healing. Vaak leidt dit tot het oplossen van vele lichamelijke klachten.

Quantum Healing Hypnosis Technique van Dolores Cannon is een krachtige bewustzijn technologie om blokkades of oorzaken van problemen en ziektes op verschillende levenslagen (emotioneel, mentaal, spiritueel, fysiek, relationeel, professioneel, sociaal, etc.) op te sporen en op te lossen.

De techniek is ontwikkeld door de bekende hypnotherapeut Dolores Cannon die gedurende bijna 50 jaar jaar duizenden mensen heeft geholpen om hun problemen en ziektes te begrijpen en te helen. Dolores schreef maar liefst 19 boeken over hedendaagse interessante onderwerpen waaronder een aantal over haar ervaringen met klanten tijdens de QHHT® sessies.

Meer informatie vind je op deze website: qhhtcentrum.nl

Duur van de sessie: Manon neemt de tijd die nodig is voor een sessie op maat. Ga uit van ongeveer 3 a 5 uur inclusief het voor en na gesprek.

Kosten volledige sessie: € 345,-

Het fijne van de QHHT sessie is dat er geen vervolgbehandelingen nodig zijn. Wil je meerdere sessies ondergaan dan mag dat natuurlijk wel.

Afspraak: Je mag voor deze sessie telefonisch of via het contactformulier een afspraak maken.

Locatie: Lagendijk 3 studio 226/228B| 1541 KA | Koog a/d Zaan

 

 

Love YogA?

Meld je dan aan bij Yoginon!

Onze grote diversiteit aan lessen, behandelingen, workshops en inspirerende retreats zorgt ervoor dat je Yoga én je lichaam constant op een nieuwe manier ontdekt. Love Yoga, Love Yourself!