ONS AANBOD

BODY & SOUL TREATMENTS

Hypnotherapie en Regressie

Let it all go!

Wil je graag een specifiek probleem/klacht aanpakken zoals:

Stoppen met roken – Angst – Onzekerheid – Lichamelijke klachten – Afvallen – of een ander probleem/klacht omdat je weer in balans en gelukkig wilt zijn?

Je kan dit realiseren met hypnotherapie of regressie.

Veel mensen denken bij hypnose aan voorbeelden die ze op de televisie hebben gezien waarbij men compleet de controle over zichzelf kwijt lijkt te zijn. Wees gerust, dat lijkt in geen geval op de techniek die wij gebruiken. Je blijft bij bewustzijn en je kan je de sessie meestal helemaal herinneren.

In hypnose gaan we terug in de tijd waarbij we terug kunnen gaan tot je conceptie. In een aantal gevallen, wanneer dat echt nodig is gaan we verder terug, naar een vorig leven. Je zult bij de kern, de gevoelslagen uitkomen die de drijfveer zijn van je patronen en vastgeroeste overtuigingen waarna je deze kan gaan loslaten en kan gaan doorbreken. Daardoor ben je beter in staat om andere en betere keuzes te maken.

Met regressie therapie ga je terug in de tijd, naar het moment waarop je klachten, pijn of gedrag zijn ontstaan om vervolgens het probleem aan te pakken. Soms weet je niet op welk moment bijvoorbeeld die is angst ontstaan waardoor je gevoelens van stress ervaart of waardoor de verslaving is gecreëerd.

Duur van de sessie: Intake (gratis), sessie 60 min.

Kosten complete sessie: € 125,-

Afspraak: Je kan een afspraak maken via het contactformulier of telefonisch contact met me opnemen voor meer informatie en vragen.

Locatie: Lagendijk 3 studio 226/228B| 1541 KA | Koog a/d Zaan

Online: Een Hypnotherapie sessie kan ook online worden geven.

 

 

QHHT – Quantum Healing Hypnosis Technique

QHHT geeft inzichten om te ontdekken wat je levensdoel is!

QHHT®, Quantum Healing Hypnosis Technique, is een prachtige vorm van Hypnose waarin je terug gaat naar een vorig leven(s) of momenten in dit leven welke belangrijke informatie bevatten voor jou waarin je antwoorden kunt krijgen over levensvragen. Naast Hypnose waarbij je terug kunt gaan naar een vorig leven (regressie) is het contact met het ‘Subconscious’ (je onderbewuste of hoger zelf) en de Healing tijdens de sessie kenmerkend voor deze bijzondere therapie.

We maken contact met het ‘subconsious’ waarbij jouw onderbewuste antwoord kan geven op jouw vragen (denk hierbij aan bijvoorbeeld je levensdoel, gezondheid, lessen etc.) en waarin we vragen om healing. Vaak leidt dit tot het oplossen van vele lichamelijke klachten.

Quantum Healing Hypnosis Technique van Dolores Cannon is een krachtige bewustzijn technologie om blokkades of oorzaken van problemen en ziektes op verschillende levenslagen (emotioneel, mentaal, spiritueel, fysiek, relationeel, professioneel, sociaal, etc.) op te sporen en op te lossen.

De techniek is ontwikkeld door de bekende hypnotherapeut Dolores Cannon die gedurende bijna 50 jaar jaar duizenden mensen heeft geholpen om hun problemen en ziektes te begrijpen en te helen. Dolores schreef maar liefst 19 boeken over hedendaagse interessante onderwerpen waaronder een aantal over haar ervaringen met klanten tijdens de QHHT® sessies.

Meer informatie vind je op deze website: qhhtcentrum.nl

Duur van de sessie: Manon neemt de tijd die nodig is voor een sessie op maat. Ga uit van ongeveer 4 a 5 uur inclusief het voor en na gesprek.

Kosten volledige sessie: € 295,- ( komt uit op ongeveer 60,- per uur)

Het fijne van de QHHT sessie is dat er geen vervolgbehandelingen nodig zijn. Wil je meerdere sessies ondergaan dan mag dat natuurlijk wel.

Afspraak: Je mag voor deze sessie telefonisch of via het contactformulier een afspraak maken.

Locatie: Lagendijk 3 studio 226/228B| 1541 KA | Koog a/d Zaan

 

 

Energie Regeneratie Healing

Helende Combinatie

Wil je mentale rust ervaren? Even een momentje voor jezelf waarin je weer oplaad en zowel fysiek als mentaal in balans komt? Tijdens deze behandeling waarbij je met kleding aan op de massagetafel ligt onderga je een combinatie van Shiatsu, Reiki en Regenisis Touch.

Deze bijzondere sessie is inzetbaar bij veel uiteenlopende klachten (zowel fysiek als mentaal) en heeft als doel je weer terug in balans te brengen.  

Wil je rust in je hoofd ervaren? Loskomen van onrust, stress en angst? Dan is deze behandeling wat voor jou! 

60 min. € 60,- | 75 min. € 75,- | 90 min. € 90,-

Rebalance Anti-Stress massage

Relax, Release & Renew!

Een heerlijke holistische ontspanningsmassage van de rug, nek, schouders en hoofd.

Gun jezelf de tijd om in een heerlijk rustige omgeving te ontspannen, los te laten en weer op te laden!

60 min € 60,- | 75 min. € 75,- | 90 min. € 90,-

Chakra Healing

Healing door Reiki & Edelstenen

Bij deze behandeling lig je met kleding aan op de massagetafel. Je ondergaat een combinatie van Reiki en zachte hoofdmassage (zonder olie) daarnaast worden er diverse stenen op je lichaam geplaatst om je energieveld weer in balans te brengen.

Een heerlijke en bijzondere ervaring die inzetbaar is bij een scala aan uiteenlopende klachten.

Boek een behandeling en voel je weer volledig in balans!

60 min. 60,- | 75 min. € 75,- | 90 min. € 90,-

Begeleide Meditatie en ademcoaching

Hulp bij het mediteren en beter ademhalen (bv bij hyperventilatie).

Sessies in de studio, aan huis of online.

Wanneer je wel wil mediteren, maar moeite hebt om geconcentreerd en bij jezelf te blijven.  Als je last hebt van hyperventilatie, angst of stress of Burn-out begeleid ik je graag doormiddel van diverse meditatie oefeningen terug in balans, terug naar complete rust.

60 min. € 60,- | 75 min. € 75,- | 90 min. € 90,-

Locatie

Yoga & Rebalance studio: Lagendijk 3 studio 226/228B | 1541 KA | Koog a/d Zaan 

Love YogA?

Meld je dan aan bij Yoginon!

Onze grote diversiteit aan lessen, behandelingen, workshops en inspirerende retreats zorgt ervoor dat je Yoga én je lichaam constant op een nieuwe manier ontdekt. Love Yoga, Love Yourself!