THERAPIE YOGA VOOR RUG, NEK EN SCHOUDERS

Therapie yoga is een les ter bevordering van een betere houding en het oplossen van pijn in onder andere nek, schouders en rug.

Net als dat je investeert in het onderhoud van bijvoorbeeld je auto, huis of tuin is het erg belangrijk om in jezelf te investeren.

Het is een les die je een of meerdere malen per week kunt volgen en die veel weg heeft van fysiotherapie. Tevens besteden we aandacht aan de oorzaak van de pijn of spanning om je klachten met blijvend resultaat te kunnen verminderen of op te lossen.

De resultaten van het therapie yoga oefenprogramma, mede volgens de methode van ‘Critical Alignment’ hebben zich inmiddels bewezen.

Heb je klachten als; pijn in je nek, rug en/of schouders, Ischias, beginnende of herstellende hernia, krampen in je spieren of zit je vast door stress? Dan is deze les uitstekend voor je!

Tijdens deze les maken we gebruik van hulpmiddelen zoals; een rubberen strip (tussen de schouderbladen), een onder- en bovenrugrolletje tegen rugklachten en eventueel een schouderstandbankje (om omgekeerde houdingen veilig en zonder druk op de nekwervels uit te voeren) om sneller en doeltreffender resultaten te boeken.

Schrijf je hieronder in of boek eerst een gratis proefles.