YOGINON

Quantum

Groeps Regressie.

Workshop Nidra XXL ‘NEXT LEVEL’

‘Zielenreis’ d.m.v. Regressie & Zelfhypnose 

Ken je Yoga Nidra en wil je nog een stapje verder? Next level Yoga Nidra waarbij je een reis gaat maken door jouw onderbewuste?

Dat kan met Quantum Regressie waarbij je een prachtige reis door het onderbewuste gaat maken voorbij tijd en ruimte.

Ben je nieuwsgierig naar hypnotherapie, regressie en reïncarnatie? Heb je er weleens erover nagedacht om een privé QHHT of hypnose sessie te ondergaan, maar vind je het nog spannend of een te grote stap om te boeken? Dan is deze workshop een prachtige kans om een kennis te maken met deze bijzonder mooie en effectieve therapievorm.

Zoek je antwoorden op je levensvragen en sta je open voor spiritualiteit? Ben je klaar voor een shift?

Dan is de Quantum groepsregressie zeker wat voor jou!

Deze groepsregressie, ontwikkeld door de beroemde hypnotherapeut Dolores Cannon, is een korte en tevens krachtige vorm van hypnose die je terug kan brengen naar vorige levenservaringen. Inzichten in deze ervaringen kunnen van belang zijn om bepaalde gebeurtenissen in je huidige leven beter te begrijpen.

Tijdens een groepsregressie werken we anders dan bij een privé sessie. 

We starten met een korte introductie over wat QHHT (Quantum Healing Hypnosis Technique) inhoudt en diverse oefeningen ter voorbereiding op de groeps-sessie. Je wordt dus volledig ingeleid in hoe Past Life Regressie werkt. Hierna ben je klaar voor de regressie meditatie en maak je een reis door je onderbewuste naar een bezoek aan een vorig leven of een voorbije gebeurtenis in dit leven.

In het volgende onderdeel maak je kennis met een van je gidsen (dit kan bv. een overleden geliefde, een familielid of iets of iemand anders zijn) en je brengt een bezoek aan een toekomstig moment/leven. Dit alles in een lichte trancestaat (alfa golven).

Na elk onderdeel van de sessie is er tijd om op te schrijven wat je hebt ervaren. Ook is er een korte pauze om even wat te drinken of naar het toilet te gaan.

Soms vind men het wat spannend van te voren, maar wees gerust, je blijft tijdens deze sessie bij bewustzijn terwijl je in een heerlijk, prettige lichte staat van trance vertoeft. Je houdt zelf de controle en kunt je dan ook alles herinneren.

Deze sessie is leuk, waardevol, volkomen veilig, comfortabel en ontspannend.

Een Quantum groepsregressie kan tevens een goede voorbereiding zijn op een persoonlijke hypnotherapie, Regressie en QHHT® sessie en laat je alvast deels ervaren hoe een regressie hypnose werkt en wat deze therapievorm jou kan bieden.

Schrijf je hieronder in voor een komende workshop.

Datum: 22-12-’23 

Tijd: 19:00 – 21:00 uur

Kosten: 29,50

Locatie:  Lagendijk 3 | 1541 KA | Koog a/d Zaan

Minimaal 4 en maximaal 12 deelnemers.