YOGINON

Quantum

Groeps Regressie.

Altijd al nieuwsgierig geweest naar reïncarnatie? Naar een vorig leven? Heb je er weleens erover nagedacht om regressie of hypnose te ondergaan, maar vind je het spannend om een privé sessie te boeken?  Ben je nieuwsgierig naar jouw gids? Wil je een kijkje nemen in het verleden en de verre toekomst?

Zoek je antwoorden op je levensvragen en sta je open voor spiritualiteit? Ben je klaar voor een shift?

Dan is de Quantum groepsregressie zeker wat voor jou!

Deze groepsregressie, ontwikkeld door de beroemde hypnotherapeut Dolores Cannon, is een korte en tevens krachtige vorm van hypnose die je terug kan brengen naar vorige levenservaringen. Inzichten in deze ervaringen kunnen van belang zijn om bepaalde gebeurtenissen in je huidige leven beter te begrijpen.

Tijdens een groepsregressie werken we anders dan bij een privé sessie. 

We starten met 30 minuten introductie over QHHT en diverse oefeningen ter voorbereiding op de sessie. Je wordt dus volledig ingeleid in hoe Past Life Regressie werkt. Hierna ben je klaar om ingeleid te worden in de regressie meditatie en maak je een reis naar een bezoek aan een vorig leven, je maakt kennis met een van je gidsen en brengt een bezoek aan een toekomstig leven in een lichte trancestaat (alfa golven).

Na elk onderdeel van de sessie is er tijd om op te schrijven wat je hebt ervaren. Ook is er een korte pauze om even wat te drinken of naar het toilet te gaan.

Soms vind men het wat spannend van te voren, maar wees gerust, je blijft tijdens deze sessie bij bewustzijn al kom je in een prettige lichte staat van trance. Je kunt je dan ook alles herinneren.

Deze sessie is leuk, volkomen veilig, comfortabel en ontspannend.

Een Quantum groepsregressie kan tevens een goede voorbereiding zijn op een persoonlijke QHHT® sessie en laat je alvast deels ervaren hoe een regressie hypnose werkt en wat deze therapievorm jou kan bieden.

Schrijf je hieronder in voor een komende workshop.

Datum: Zaterdag 3 juli 2021

Tijd: 19:00 – 21:00 uur

Kosten: 27, 50

Locatie:

Bij de Lichtplaats

Vlielandstraat 2

1506 ZK Zaandam

 

De workshop gaat door bij minimaal 5 deelnemers.

Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers.