YOGINON

Workshop

Basic Emotional Release &

Advanced Emotional Release les

Wil jij iets bijzonders meemaken? Echt even een moment van volledige rust ervaren?

Kom dan naar de workshop Emotional Release.

Heb je de Basic workshop van 2,5 uur gevolgd en wil je een uur Emotional Release les volgen als onderhoud onder begeleiding? Dat kan ook in de Advanced les van 1 uur!

Nieuwe data vind je onderaan deze pagina.

Wist jij dat emoties die niet geuit worden zich kunnen vastzetten in je lichaam. Weet je dat je zowel fysieke als mentale klachten kan krijgen wanneer je alles opkropt? Misschien dat je het wel weet, maar het moeilijk vindt om je gevoelens toe te laten. Om los te laten.

Je kan met je problemen naar een psycholoog of coach gaan waar je kunt praten over je gevoelens en problemen of een andere therapievorm volgen, dit werk vaak best goed, maar praten helpt niet altijd om volledig los te kunnen laten en soms kan het zelfs een averechtse werking hebben omdat je het probleem steeds oprakelt en het zo in stand houdt.

In deze unieke workshop wordt er niet over je problemen gesproken, maar het werkt op een andere, fysieke manier. Het biedt je de kans om los te gaan laten zonder te moeten praten of je probleem intens te doorvoelen. Je gaat juist ontladen door een fysiek aangename ontspanningsreactie.

Tijdens een Emotional Release workshop doe je een combinatie van zachte ademhalingsoefeningen en mild inspannende fysieke oefeningen opgevolgd door een releasefase waardoor je zowel fysiek als mentaal spanning kan loslaten.

Het kan een puur ontspannende ervaring zijn, maar het kan ook zijn dat er in de releasefase emoties vrijkomen. Dit is helemaal goed! Laat ze toe, het mag want zo raak je spanning kwijt.

De Emotional Release Basic workshop en Advanced les zijn een milde kennismaking met de veel krachtiger en dieper werkende BRTT® (Body Remembers Trauma Therapy) en de TRB® (Trauma Release Breathwork) die bij Yoginon alleen in een 1 op 1 sessie kan worden gevolgd.

Vraag HIER je 1 op 1 sessie aan.

Basic Emotional Release Workshop

Kosten € 29,50

Datum zaterdag 18-11-2023 (VOL)

Tijd 15.30 – 18.00 uur

 

Advanced Emotional Release les

Kosten € 15,-

Datum zaterdag 23-12-’23

Tijd 12.00 – 13.00 uur

 

Locatie

Yoga  & Rebalance Centrum

Lagendijk 3

1541 KA Koog a/d Zaan

 

Wat wordt verzorgd

  • Yogamatten
  • Kussens
  • Dekens

Wat neem je mee?

  • Een open mind

Wat trek je aan?

  • Gemakkelijk zittende kleding en laagjes. Denk aan een joggingbroek of legging en trui/T shirt
  • Warme sokken (wanneer het buiten koud is)

 

Er is plek voor 11 deelnemers.

De Basic workshop en Advanced les gaan door bij minimaal 5 deelnemers