YOGINON

Workshop

Emotional Release

Wil jij iets heel bijzonders meemaken? Kom dan naar de workshop Emotional Release.

Wist jij dat emoties die niet geuit worden zich kunnen vastzetten in je lichaam. Weet je dat je zowel fysieke als mentale klachten kan krijgen wanneer je alles opkropt? Misschien dat je het wel weet, maar het moeilijk vindt om je gevoelens toe te laten. Om los te laten.

Je kan met je problemen naar een psycholoog of coach gaan waar je kunt praten over je gevoelens en problemen of een andere therapievorm volgen, dit werk vaak best goed, maar praten helpt niet altijd om volledig los te kunnen laten en soms kan het zelfs een averechtse werking hebben omdat je het probleem steeds oprakelt en het zo in stand houdt.

In deze unieke workshop wordt er niet over je problemen gesproken, maar werkt op een andere, fysieke manier. Het biedt je de kans om los te gaan laten zonder te moeten praten of je probleem intens te doorvoelen. Je gaat juist ontladen door een fysiek aangename ontspanningsreactie.

Tijdens een Emotional Release workshop doe je een combinatie van ademhalingsoefeningen en mild inspannende fysieke oefeningen opgevolgd door een releasefase waardoor je zowel fysiek als mentaal spanning kan loslaten.

Het kan een puur ontspannende ervaring zijn, maar het kan ook zijn dat er in de releasefase emoties vrijkomen. Dit is helemaal goed! Laat ze toe, het mag want zo raak je spanning kwijt.

BEVRIJD JEZELF MET ‘EMOTIONAL RELEASE’

In deze workshop kom je soms in een lichte hypnose (ontspanning) staat. Maak je geen zorgen, het voelt allemaal erg ontspannen en je bent en blijft volledig bij bewustzijn. Jij hebt altijd zelf de controle.

We gaan o.a. stretchen, schudden en we doen ademhalingsoefeningen.

Voel de rust. Let it all go!

 

Wat wordt verzorgd

  • Yogamatten
  • Kussens
  • Dekens

Wat neem je mee?

  • Een badhanddoek
  • Een open mind

Wat trek je aan?

  • Gemakkelijk zittende kleding zoals een joggingbroek en trui/T shirt
  • Warme sokken

Kosten

25,-

Datum

Zaterdag 11 juni 2022

Tijd

 16.00 – 18.00 uur

Locatie

Yoga  & Rebalance Centrum

Lagendijk 3 

1541 KA Koog a/d Zaan

 

Er is plek voor 10 deelnemers.

De workshop gaat door bij minimaal 4 deelnemers