YOGINON

BODY & SOUL BEWUSTWORDINGS-PROGRAMMA

Regelmatig krijgen we van onze deelnemers van de yogalessen positieve feedback; hun jarenlange slapeloosheid wordt minder, pijnklachten verdwijnen en stress is vermindert. Fantastisch natuurlijk, maar hoe komt dat nou precies en misschien nog wel belangrijker, hoe houd je dat vast?

Een uurtje of een paar maal per week een yogales volgen is uiteraard niet voldoende om volledige verandering in je leven te bewerkstelligen. Het gaat erom dat je de ‘yoga’ integreert in je dagelijks leven en dan hebben we het niet alleen over het doen van yogahoudingen. Ademhaling, meditatie, oefeningen en bewustwording kun je trainen in ons 8 weeks programma.

Wat ga je leren tijdens het Body & Soul Bewustzijnsprogramma?

  • Wat is ‘yoga’ nou eigenlijk, behalve enkel het doen van de fysieke yogahoudingen? En hoe kan ‘yoga’ helpen bewust en zonder spanning te leren leven?
  • Je gaat de yogafilosofie integreren zodat je deze kunt toepassen in je dagelijks leven.
  • Je leert meer bewust (mindfull) te leven; denk aan o.a. op tijd rust nemen, goede voeding gebruiken, voldoende slaapmomenten creërenzonder angst te leven, zorgen loslaten etc. En vooral; wat past bij jou? Want iedereen is anders.
  • Je leert een dagelijkse yoga en meditatie-routine in je leven te integreren (soms heb je tijd voor 5 minuten yoga en/of meditatie en dat is oké!)
  • Je leert ademhalingsoefeningen in je leven toepassen.
  • Je krijgt wekelijks een gemakkelijk huiswerkopdrachtje mee.

Na de les er er tijd om (indien gewenst) ervaringen met elkaar en de docent te delen. Ook is er tijd voor individuele vragen.

De docent

Dit programma is ontwikkeld door de oprichter van YOGINON, yogadocente en body & mindworker (hypnotiseur) Manon de Jonge. Manon heeft jarenlange ervaring met yoga, meditatie en diverse lichaamstherapieën.

Meer informatie over Manon

Voor wie

Dit programma is ontwikkeld voor yogaliefhebbers die 8 weken lang aan de slag willen gaan om te leren hoe ze hun leven voluit kunnen leven door het leren en integreren van o.a. de leefregels uit de yogafilosofie.

Yoginon onderscheidt zich in dit programma door persoonlijke aandacht, diepgang en begeleiding van de deelnemers voorop te stellen door het werken met kleine groepen van maximaal 6 deelnemers.

Prachtige locatie

De lessen vinden plaats in de heerlijk rustgevende studio van het ‘Spuithuysje’ in Krommeniedijk. Een idyllisch plekje gelegen aan het water met prachtig uitzicht over de weilanden. Door Yoginon omgedoopt tot ‘Uit’huysje want hier kom je helemaal tot rust en ben je er echt even uit!

Een studio met voldoende ventilatie en ruimte voor veiligheid (regels covid-19). Er is een apart zitgedeelte waar je na de les gezellig een gratis kopje thee of koffie en iets lekkers kan nuttigen en indien gewenst kan napraten met de docent en elkaar. Bij mooi weer zullen we de openslaande ‘tuindeuren’ openen, gebruik maken van de vlonder aan de waterkant en genieten van het schitterende uitzicht. Kortom een fijne plek om te leren en tot rust te komen!

Meld je hier aan via het contactformulier 

 

Compleet overzicht Body & Soul Bewustwordingsprogramma

Data: 

  • 15 juli t/m 2 september 2020 (VOL)
  • 9 september t/m 11 november (er is op 23 september en 14 oktober geen les i.v.m. (vakantie) (VOL)

Dag: woensdag

Tijd: 19:00 – 21:30 uur

Wanneer je wilt kun je na de les gezellig met elkaar napraten. (tot een half uurtje na de les onder het genot van koffie, thee en iets lekkers) Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om direct naar huis te gaan. Alles is oké.

Locatie: Het Spuithuysje, Krommeniedijk 125, 1562 Krommenie

Kosten: Het complete programma van 8 weken (20 uur) normaal € 750,-

In 2020 NU voor maar € 349,- ! (je kunt eventueel in 2 gelijke delen betalen; voorafgaande aan de eerste les 174,50 en na 8 weken bij de laatste les)

Tip: Het programma is snel vol, dus schrijf je op tijd in als je verzekerd wilt zijn van een plekje.

Aantal deelnemers: Er is plaats voor maximaal 5 deelnemers per dagdeel (i.v.m. de persoonlijke begeleiding)

De cursus gaat door bij minimaal 3 deelnemers

Wat neem je mee: Een schrijfblok of schriftje en een pen. Verder is alles aanwezig (matten, kussens, dekens etc.)

Wat trek je aan: Trek gemakkelijk zittende kleding aan zoals een joggingbroek of legging met een T-shirt of hemdje. Neem een warme trui of vest mee en dikke sokken of sloffen. We zitten een deel van de les aan een tafel en daarnaast doen we een deel van de les oefeningen op de yogamat.

Parkeerinformatie: Er is voldoende parkeergelegenheid naast de locatie. Parkeren is gratis!

Belangrijk: Heb je specifieke fysieke en of mentale problemen? Ben je in therapie en/of gebruik je medicijnen? Geef het bij je aanmelding door aan de docente.