YOGINON

BODY & SOUL BEWUSTWORDINGS-PROGRAMMA

Wat krijg je in het Body & Soul Bewustzijnsprogramma?

Het programma bestaat uit 5 groepsessies van 2,5 uur en een individuele hypnotherapie sessie van 1 a 1,5 uur specifiek afgestemd op jouw probleem.

 1. Meditatie & Ademhalingoefeningen. Je leert de kracht van ademhaling in je leven toepassen en een dagelijkse (simpele) yoga en meditatie-routine in je leven te integreren (soms heb je tijd voor 5 minuten yoga en/of meditatie en dat is oké!)
 2. Yin Deep Relax yoga. Om zowel fysiek als mentaal het lichaam vrij te maken van ballast.
 3. Emotional Release oefeningen. Fysiek en mentaal volledig te ontspannen en los te laten. Bevrijd jezelf van al die overtollige ballast!
 4. Quantum Groeps Regressie. Je gaat contact maken met het kind in jou en met je toekomstige zelf om oude rommel op te ruimen, problemen los te laten en een nieuwe werkelijkheid te creëren door manifestatie.
 5. We gaan een dagelijkse routine creëren. Je gaat daardoor leren om bewuster (mindfull) leven te integreren in jouw leven; denk aan; voldoende slaapmomenten, gezonde mindset, juiste voeding, voldoende beweging en ontspanning.
 6. Hypnotherapie sessie. Een individuele sessie welke volledig afgestemd wordt op jouw specifieke klacht/probleem. (online)

Door wie

Dit programma is ontwikkeld door Manon de Jonge. Manon is een ervaren yoga en meditatiedocente, hypnotherapeute en QHHT practitioner. Ze heeft al velen mensen geholpen om hun problemen te leren begrijpen en te helpen helen.

Meer informatie over Manon

Voor wie

Dit programma is ontwikkeld voor iedereen die 2 maanden aan de slag wil gaan om te leren hoe je jouw leven in volledig potentieel kunt leven.

 

Wat zit er allemaal bij de prijs inbegrepen?

 • 5 Groepssessies (circa 2,5 uur)
 • 1 Persoonlijke hypnose of regressie sessie speciefiek afgestemd op jouw klachten/problemen
 • Dagelijkse ondersteuning met meditaties en zelfhypnoses
 • Dagelijkse rustgevende yogaoefeningen (voor elk niveau)
 • Kennismaking met de kracht van ademhaling
 • Mogelijkheid om het traject met een extra individuele sessie uit te breiden (meerkosten)

Prachtige locatie

De lessen vinden plaats in Koog a/d Zaan 

Meld je hier aan via het contactformulier

 

Compleet overzicht Body & Soul Bewustwordingsprogramma

Data: 27-8, 3-9, 10-9, 17-9 en 24-9 2021

Je individuele sessie wordt in overleg gepland

Dag: vrijdagavond

Tijd: 19.00 – 21.30 uur

Locatie: Koog a/d Zaan (voor meer info neem contact met ons op)

Kosten: Normaal totaal € 698,-, nu bij inschrijving voor 1 augustus 2021 krijg je maar liefst € 258,- KORTING!!!

Totaalbedrag voor deze optie: € 440,- (incl. btw)

(je kan eventueel in 2 gelijke delen betalen; € 220,- voorafgaande aan de eerste les en uiterlijk 1 dag voor de laatste les/sessie)

Tip: Het programma is snel vol, dus schrijf je op tijd in als je verzekerd wilt zijn van een plekje.

Schrijf je in voor 1 augustus voor de aanbiedingsprijs! 

Aantal deelnemers: We werken in een intieme en veilige setting met gemotiveerde mensen die behoefte hebben om zichzelf verder te ontwikkelen en daarom is er maar plaats voor maximaal 10 deelnemers.

De cursus gaat door bij minimaal 4 deelnemers

Wat neem je mee: Een schrijfblok of schriftje en een pen. Verder is alles aanwezig (stoelen, matten, kussens, dekens etc.)

Wat trek je aan: Trek gemakkelijk zittende kleding aan zoals een joggingbroek of legging met een T-shirt of hemdje. Tip, Neem in de winter een warme trui of vest mee en dikke sokken dat is extra fijn wanneer we een poosje stil zitten of liggen.

Parkeerinformatie: Er is voldoende parkeergelegenheid naast de locatie. Parkeren is gratis!

Belangrijk: Heb je specifieke fysieke en of mentale problemen? Ben je in therapie en/of gebruik je medicijnen? Geef het bij je aanmelding door aan de docente.