ONS AANBOD

WORKSHOPS

Body & Soul Bewustwordingsprogramma

8 woensdagavonden

09 sept t/m 11 november (VOL)

19:00-21:30 uur

Met Manon

Babymassage workshop – Volop Genieten

Nieuwe data binnenkort

09:30-11:00 uur

Met Manon

Workshop Yoga Nidra – Deep Relaxation

Yoga Nidra is dé trend van dit moment. Logisch vinden wij, want het is een vorm van yoga die je in een zeer diepe staat van ontspanning brengt. Soms zelfs in trance. Dat terwijl je de hele les heerlijk warm onder een dekentje ligt. En dat is nou net wat we nodig hebben tegenwoordig: Rust, Opladen, Complete ontspanning en Herstel.

Tien minuten Yoga Nidra staat gelijk aan vier uur slaap!

Nieuwe data binnenkort

19:30-21:00 uur

incl. een kop thee na afloop

Met Manon

Yoga Music Special Lig concert.  Fred Westra

Yoga is al fijn, maar wat denk je van Yoga & meditatie met live muziek en daarna een lig concert van Fred Westra. Een heerlijk cadeautje voor jezelf!

Muziek is de meest directe manier om je te verbinden met je oorsprong en je innerlijke zelf. Ontspannen liggend en luisterend van het hoofd naar het hart.

Nieuwe data binnenkort

19:00-21:00 uur

Met Manon & Fred

Healing Sound Bath

Een Healing Sound Bath is een heerlijke manier om helemaal tot rust en bij jezelf te komen.

Ervaar dit maal een nog intensere sessie! Katherina zal de gong intensief gebruiken waardoor de trillingen zeer voelbaar zullen zijn in het lichaam en er positieve veranderingen kunnen plaatsvinden.

De ‘Body Scan‘ op zaterdag  & de ‘Expansie van het Hart‘ op

Een 1,5 uur durende Healing Sound Bath start met een 30 minuten begeleide bodyscan of hartmeditatie om je helemaal te kunnen ontspannen en af te stemmen, om vervolgens te genieten van de prachtige klanken van de gong, de oceandrum, klankschalen, een rainstick en andere instrumenten.

Nieuwe data binnenkort

16:00-17:30 uur

17:00-18:30 uur

incl. een kop thee na afloop

Met Katherina & Manon

Strand- en Park Yoga

Yoga in the open air is een van de fijnste work-outs: stap op je yogamat of strandlaken en laat de zon je verwarmen en de wind je strelen. Ook in de herfst met wat warmere kleding aan een heerlijke ervaring! Genieten van de natuur in het park en als  je zin hebt blijf je op het strand nog even gezellig een drankje doen na afloop!

Kom je ook meedoen? Je bent van harte welkom! Meld je aan!

Lente & zomerperiode

Met Manon

Love YogA?

Ontdek meer met Yoginon

Onze grote diversiteit aan lessen, workshops en inspirerende retreats zorgt ervoor dat je Yoga én je lichaam constant op een nieuwe manier ontdekt. Love Yoga, Love Yourself!