ONS AANBOD

WORKSHOPS

Workshops Kleuteryoga & Tieneryoga

Kleuter en tieneryoga stimuleren het zelfvertrouwen, het aanvoelen van emotie en gevoelens, aangeven van grenzen, geeft balans, spierkracht en ontspanning. Yoga is niet prestatiegericht maar geeft daarin tegen juist rust en tijd voor jezelf. Ontspannen met uiteraard veel plezier.

Ilona Kruijt is gecertificeerd kinderyoga en dans docente en is gespecialiseerd in de belevingswereld van het kind.

Ilona geeft op zaterdag 18 januari twee kennismakingsworkshops bij Yoginon. Bij voldoende animo zullen we de lessen herhalen.

Zaterdag 18 januari

Kleuters: 12:00 – 13:00 uur

Tieners: 13:30 – 14:30 uur

Met Ilona

Yoga Music Special Lig concert.  Fred Westra

Yoga is al fijn, maar wat denk je van Yoga & meditatie met live muziek en daarna een lig concert van Fred Westra. Een heerlijk cadeautje voor jezelf!

Muziek is de meest directe manier om je te verbinden met je oorsprong en je innerlijke zelf. Ontspannen liggend en luisterend van het hoofd naar het hart.

Zaterdag 25 januari

19:00-21:00 uur

Met Manon & Fred

Training Mindfulness

Onrust, druk in je hoofd, malende gedachten, stress. Herkenbaar?

Met de Mindfulness Training oefen je meditaties, doet o.a. eenvoudige yoga- oefeningen en krijg je opdrachten voor thuis. Je leert daarmee meer ontspannen om te gaan met stress, spanning, emoties, tegenslag of lastige patronen. Je krijgt een doordacht en wetenschappelijk programma aangeboden. Een prachtige aanvulling op je yogalessen.

Erna Laning is categorie 1 trainer (hoogste erkenning) bij de VMBN, waardoor je kwaliteit mag verwachten en er mogelijkheden voor vergoeding zijn.

Zaterdag 15 feb t/m 25 april

12:00-14:30 uur

Met Erna Laning

Workshop Yoga Nidra – Deep Relaxation

Yoga Nidra is dé trend van dit moment. Logisch vinden wij, want het is een vorm van yoga die je in een zeer diepe staat van ontspanning brengt. Soms zelfs in trance. Dat terwijl je de hele les heerlijk warm onder een dekentje ligt. En dat is nou net wat we nodig hebben tegenwoordig: Rust, Opladen, Complete ontspanning en Herstel.

Tien minuten Yoga Nidra staat gelijk aan vier uur slaap!

 

Zaterdag (datum volgt snel)

10:30-11:45 uur

incl. een kop thee na afloop

Met Manon

Strand- en Park Yoga

Yoga in the open air is een van de fijnste work-outs: stap op je yogamat of strandlaken en laat de zon je verwarmen en de wind je strelen. Ook in de herfst met wat warmere kleding aan een heerlijke ervaring! Genieten van de natuur in het park en als  je zin hebt blijf je op het strand nog even gezellig een drankje doen na afloop!

Kom je ook meedoen? Je bent van harte welkom! Meld je aan!

 

Lente & zomerperiode

Met Manon

 

Love YogA?

Ontdek meer met Yoginon

Onze grote diversiteit aan lessen, workshops en inspirerende retreats zorgt ervoor dat je Yoga én je lichaam constant op een nieuwe manier ontdekt. Love Yoga, Love Yourself!