ONS AANBOD

WORKSHOPS

Workshop Yoga Nidra – Deep Relaxation

Yoga Nidra is dé trend van dit moment. Logisch vinden wij, want het is een vorm van yoga die je in een zeer diepe staat van ontspanning brengt. Soms zelfs in trance. Dat terwijl je de hele les heerlijk warm onder een dekentje ligt. En dat is nou net wat we nodig hebben tegenwoordig: Rust, Opladen, Complete ontspanning en Herstel.

Tien minuten Yoga Nidra staat gelijk aan vier uur slaap!

 

Zaterdag 14 december

10:30-11:45 uur (VOL)

 incl. een kop thee na afloop

 Met Manon

Workshop Babymassage 

De workshop Shantala Babymassage duurt 1,5 uur en is voor baby’s vanaf 6 weken tot circa 5 maanden.

Echte quality time samen met je baby!

Geef je snel op want er zijn nog maar enkele plekjes beschikbaar!

Zaterdag 2 november
10:30-12:00 uur

 Met Sonja Smit

Introductieworkshop Mindfulness

Benieuwd wat M I N D F U L N E S S is?
En wat het aan jouw leven kan toevoegen? Overweeg eens om te komen proeven van de sfeer en te ervaren wat je kunt verwachten. Ook de kans om kennis te maken met Erna als trainer.

Boek je vervolgens de 8- weekse groepstraining of een individueel traject, krijg je de kosten als korting weer retour.
Erna is categorie 1 trainer (hoogste erkenning) bij de VMBN, waardoor je kwaliteit mag verwachten en er mogelijkheden voor vergoeding zijn.

Zaterdag 23 november

12:00-14:00 uur

Met Erna Laning

Training Mindfulness

Onrust, druk in je hoofd, malende gedachten, stress. Herkenbaar?

Met de Mindfulness Training oefen je meditaties, doet o.a. eenvoudige yoga- oefeningen en krijg je opdrachten voor thuis. Je leert daarmee meer ontspannen om te gaan met stress, spanning, emoties, tegenslag of lastige patronen. Je krijgt een doordacht en wetenschappelijk programma aangeboden. Een prachtige aanvulling op je yogalessen. Erna Laning is categorie 1 trainer (hoogste erkenning) bij de VMBN, waardoor je kwaliteit mag verwachten en er mogelijkheden voor vergoeding zijn.

Zaterdag 15-2 t/m 25-4 2020

12:00-14:30 uur

Met Erna Laning

Healing Sound Bath

Een Healing Sound Bath is een heerlijke manier om even helemaal tot rust en bij jezelf te komen. De trillingen en frequenties van de muziek en diverse klanken van o.a. de klankschalen, de gong, de oceandrum en rainstick zorgen voor een intense sound ervaring die je zowel fysiek, mentaal en emotioneel raken.

Liggend op de yogamat voel je allerlei trillingen door je lichaam gaan. De geluiden nemen je mee op reis. Een heel mooie, bijzondere en intense ervaring! Ik voelde me erg prettig na de sessie en de pijn in mijn arm was verdwenen. Zeker voor herhaling vatbaar! ~ Tineke

Zaterdag 19 oktober  VOL
Body Scan 
16:00-17:30 uur 

Zaterdag 30 november VOL
Expansie van het hart 
17:00-18:30 uur

 Met Katherina & Manon 

Strand- en Park Yoga

Yoga in the open air is een van de fijnste work-outs: stap op je yogamat of strandlaken en laat de zon je verwarmen en de wind je strelen. Ook in de herfst met wat warmere kleding aan een heerlijke ervaring! Genieten van de natuur in het park en als  je zin hebt blijf je op het strand nog even gezellig een drankje doen na afloop!

Kom je ook meedoen? Je bent van harte welkom! Meld je aan!

Lente & zomerperiode

Met Manon 

 

Love YogA?

Ontdek meer met Yoginon

Onze grote diversiteit aan lessen, workshops en inspirerende retreats zorgt ervoor dat je Yoga én je lichaam constant op een nieuwe manier ontdekt. Love Yoga, Love Yourself!