ONS AANBOD

WORKSHOPS

Training Mindfulness

Onrust, druk in je hoofd, malende gedachten, stress. Herkenbaar?

Als de zomervakantie achter de rug is en het ‘drukke’ leven weer begint is het een mooi moment om te starten met een Mindfulness Training. Je oefent meditaties, doet o.a. eenvoudige yoga- oefeningen en krijgt opdrachten voor thuis. Je leert daarmee meer ontspannen om te gaan met stress, spanning, emoties, tegenslag of lastige patronen. Je krijgt een doordacht en wetenschappelijk programma aangeboden. Een prachtige aanvulling op je yogalessen.

In september start deze groepstraining van 8 wekelijkse bijeenkomsten.

Erna Laning is categorie 1 trainer (hoogste erkenning) bij de VMBN, waardoor je kwaliteit mag verwachten en er mogelijkheden voor vergoeding zijn. Geef je op!

Woensdag 11 sept t/m 6 nov

19:00-21:30 uur

In de yogastudio Assendelft

Met Erna

Strand- en Park Yoga

Yoga in the open air is een van de fijnste work-outs: stap op je yogamat of strandlaken en laat de zon je verwarmen en de wind je strelen. Genieten van de geur van het gras in het park en als  je zin hebt blijf je nog even gezellig op het strand een drankje doen na afloop!

Kom je ook meedoen? Je bent van harte welkom! Meld je aan!

Vrij 26 juli 19:15-20:15 Strand

Met Manon 

 

Workshop Swing / Aerial Yoga

De Yoga Swing is een geweldig, veelzijdig tool voor jezelf en als je yogadocent bent ook voor je leerlingen, om het beste uit de yogahoudingen te halen.

De 3 daagse Swing/Aerial Yoga workshop is er voor iedereen die de vele voordelen van het doek wil ervaren. In deze workshops komen diverse houdingen aan bod (Yin & Yang). Je kunt na deze training zelf meer dan 75 houdingen uitvoeren!

Data nog onbekend

 

 

 

Workshop Babymassage 

De workshop Shantala Babymassage duurt 2 uur en is voor baby’s vanaf 6 weken tot circa 9 maanden.

Echte quality time samen met je baby!

Data nog onbekend

 

Love YogA?

Ontdek meer met Yoginon

Onze grote diversiteit aan lessen, workshops en inspirerende retreats zorgt ervoor dat je Yoga én je lichaam constant op een nieuwe manier ontdekt. Love Yoga, Love Yourself!