ONS AANBOD

WORKSHOPS

Workshop in balans met Bach Bloesems

De bach-bloesemtherapie is een door de arts en homeopaat Edward Bach opgestelde alternatieve behandeling. De bach-bloesemtherapie stelt dat bepaalde bloemen, andere plantenonderdelen “energie” bevatten die heilzaam zou zijn om ziekte als gevolg van een niet bij een persoon passende leefwijze te voorkomen. Ondanks veel gelijkenissen met de homeopathie, is bach-bloesemtherapie geen homeopathische behandelmethode.

Je leert in deze interessante workshop welke bloesems jou kunnen helpen om (meer) in balans te komen.  Je gaat zelf een flesje maken met mix van de bloesems die jou aanspreken, die je thuis kunt gebruiken. Zo’n persoonlijke mix kun je in de winkel niet kopen. Mariëlle is gecertificeerd Bach Bloesem consulent en helpt je bij het selecteren. 

Zaterdag 11 mei

10:00-12:00 uur

Met Marielle

Workshop Chakra’s 

De workshop Chakra’s gaat over de zeven chakra’s van het menselijk lichaam. Tijdens deze workshop leer je over de chakra’s (Sanskriet voor ‘wiel’) en doe je tevens chakra yogahoudingen om de informatie direct te integreren. Geef je zelf yogales of bodywork? Dan is het heel fijn om weer door te kunnen geven in je eigen lessen of werk!

Leer en ervaar de energiecentra in je lichaam in deze leuke workshop!

zaterdag 18 mei

10:00 – 12:00 uur 

Met Manon

Workshop Introductie in Yoga 

Maak kennis met de vele voordelen van yoga en leer over de verschillende stijlen, houdingen en de achtergrond.

Gratis persoonlijk advies op maat!  En ben je nog geen lid van de Club, dan krijg je een gratis proefweek cadeau!

Bel of mail voor afspraak

Met Manon

Het Yoga & More Retreat

Een heerlijk weekend in het teken van het revitaliseren van je body & mind. Op een prachtige locatie op het ‘geheime waddeneiland’ in Hippolytushoef dompel je jezelf een heel weekend onder in yoga, heerlijk en gezond eten, inspiratie sessies, behandelingen en vitaliserende oefeningen in de schitterende ‘Wierschuur’.

14, 15 en 16 juni 2019

vrij.  17:00 tot zon.  17:00 uur

Manon (host/docent), Tom (assistent), Johan (sessies), Carey (kok), Linda (kok)

Strand- en Park Yoga

Niks is fijner dan samen ontspannen in de buitenlucht. Yoga in the open air is dan ook een van de fijnste work-outs: stap op je yogamat en laat de zon je verwarmen!

Heerlijk in de zomerperiode!

Data komen in de zomer

 

Workshop Swing / Aerial Yoga

De Yoga Swing is een geweldig, veelzijdig tool voor jezelf en als je yogadocent bent ook voor je leerlingen, om het beste uit de yogahoudingen te halen.

De 3 daagse Swing/Aerial Yoga workshop is er voor iedereen die de vele voordelen van het doek wil ervaren. In deze workshops komen diverse houdingen aan bod (Yin & Yang). Je kunt na deze training zelf meer dan 75 houdingen uitvoeren!

Data nog onbekend

 

Workshop Babymassage 

De workshop Shantala Babymassage duurt 2 uur en is voor baby’s vanaf 6 weken tot circa 9 maanden.

Echte quality time samen met je baby!

Data nog onbekend

 

Love YogA?

Ontdek meer met Yoginon

Onze grote diversiteit aan lessen, workshops en inspirerende retreats zorgt ervoor dat je Yoga én je lichaam constant op een nieuwe manier ontdekt. Love Yoga, Love Yourself!