ONS AANBOD

WORKSHOPS

Introductieworkshop Mindfulness en training

Benieuwd wat M I N D F U L N E S S  is? En wat het aan jouw leven kan toevoegen? Overweeg eens om een avond te komen ‘proeven’ van de sfeer en te ervaren wat je kunt verwachten. Ook de kans om kennis te maken met Erna als trainer. Erna is categorie 1 trainer (hoogste erkenning) bij de VMBN, waardoor je kwaliteit mag verwachten en er mogelijkheden voor vergoeding zijn.

Boek je vervolgens de 8- weekse groepstraining of een individueel traject, krijg je de kosten van de introductieworkshop (20,- euro) als korting weer retour.

Woensdag 3 juli

19:30-21:00 uur

Met Erna

Strand- en Park Yoga

Niks is fijner dan samen ontspannen in de buitenlucht. Yoga in the open air is dan ook een van de fijnste work-outs: stap op je yogamat en laat de zon je verwarmen!

Heerlijk in de zomerperiode!

Data komen in de zomer

 

Workshop Swing / Aerial Yoga

De Yoga Swing is een geweldig, veelzijdig tool voor jezelf en als je yogadocent bent ook voor je leerlingen, om het beste uit de yogahoudingen te halen.

De 3 daagse Swing/Aerial Yoga workshop is er voor iedereen die de vele voordelen van het doek wil ervaren. In deze workshops komen diverse houdingen aan bod (Yin & Yang). Je kunt na deze training zelf meer dan 75 houdingen uitvoeren!

Data nog onbekend

 

Workshop Babymassage 

De workshop Shantala Babymassage duurt 2 uur en is voor baby’s vanaf 6 weken tot circa 9 maanden.

Echte quality time samen met je baby!

Data nog onbekend

 

Love YogA?

Ontdek meer met Yoginon

Onze grote diversiteit aan lessen, workshops en inspirerende retreats zorgt ervoor dat je Yoga én je lichaam constant op een nieuwe manier ontdekt. Love Yoga, Love Yourself!