YOGINON

SIRIUS ENERGIE.

 Sirius Energie methode (SEM) wordt gegeven in de vorm van een workshop waarin je gaat leren om energie, welke van een hele hoge trilling is, te sturen naar mens en dier en diverse situaties. Dit in slechts 30 seconden per dag.

Je hebt hoogstwaarschijnlijk wel eens gehoord van Reiki, Quantum touch of andere vormen van healing. De unieke SEM methode is een compleet nieuwe methode voor de nieuwe tijd/aarde en kan door een energieoverdracht tijdens de workshop gestuurd worden, waardoor ook jij daarna met deze energie kan gaan werken.

In vele reacties van eerdere deelnemers komt naar voren dat ze door de SEM voelen dat hun bewustzijn verruimd wordt in helder zien, horen, weten e.d. en er vele andere positieve ontwikkelingen waarneembaar zijn. De toepassingen zijn met SEM onbegrensd. Denk bijvoorbeeld aan het sturen van energie bij; ziekte, stoppen met roken, het behandelen van je voedsel, maar ook zeer zeker tot het behouden van je gezondheid.

Meer informatie is te vinden op www.siriusenergiemethode.nl en/of bij de SEM docente Ans van Nisselroy die de energie overdracht op deze dag gaat verzorgen. Ans komt helemaal vanuit Limburg naar Assendelft!

De investering in jezelf is  50 ,-  en maar 3 uur van je tijd om het te leren. Er zijn geen vervolg workshops nodig.

Is je interesse gewekt? Meld je dan aan via avannisselroy@ziggo.nl

Het minimum aantal deelnemers voor deze workshop is 10 en het maximum 25.

‘Ik verheugen me je te ontmoeten!’

Ans

Datum: zondag 14 april 2019

Tijd: 13:30 – 16:30 uur

Tarief: 50,-

Inschrijven bij Ans: avannisselroy@ziggo.nl