YOGINON

SHINRIN-YOKU.

Wanneer heb jij voor het laatst even echt stil gestaan? De tijd genomen om te vertragen, puur voor jezelf, om je stress-level te verlagen en je gezondheid een boost te geven? Hoe vaak ben je nog echt langere tijd buiten, in de natuur?

Wat is Shinrin-Yoku?
Shinrin-Yoku is een way of life, ontstaan in Japan. Het is een Japanse term en betekent ‘bosbaden’. Shinrin = bos en Yoku = bad. Het wordt ook wel Forest bathing of Forest therapy genoemd. Terug naar de natuur. Even loskomen van de technologie en helemaal tot rust komen. In deze hectische tijd hebben we dat zó nodig. 

Ga 2 uurtjes ‘unplugged’, kom los van de technologie, ervaar de energie van de natuur en kom terug bij jezelf. Even uit je hoofd, in je lijf,  alles loslaten en in het hier en nu komen. Bosbaden ontspant, herstelt en verfrist je. Vandaag een voorproefje van het echte werk.

We halen de ontspannende sfeer van het bos naar binnen en doen oefeningen met alle zintuigen. Verwonder je over wat je tegenkomt en leer wat je kunt doen om de natuur binnen te halen. Na deze introductie ben je klaar voor het echte bosbaden in de buitenlucht.

Datum: zaterdag 16 maart 2019

Tijd: 14:30 – 16:30 uur 

Docente: Marielle Kerssens -Natuurcoach-

Tarief: 25,- p/p