Er zijn tegenwoordig veel online programma’s te vinden op het internet. Deze kunnen je een stuk op weg helpen, maar vaak ben je dan toch thuis, op jezelf, je doorzettingsvermogen en eigen initiatief aangewezen. Bij deze cursus kom je juist uit je huis en uit je werksituatie! Ontspannen in een heerlijke omgeving met gelijk gestemden. Persoonlijk contact, en je ervaringen delen als je dat wilt. Kortom, alle ingrediënten om echt (weer) te leren ontspannen en de stress van je af te schudden.

Ervaar jij veel spanning in je leven?

Heb je een zware periode achter de rug of ga je er juist nu doorheen? Heb je het gevoel dat je vaak wordt geleefd en veel ‘moet’? Ben je regelmatig moe of uitgeput zonder, of juist door een duidelijk aanwijsbare reden?

Heb je vaak malende gedachten en/of slaap je slecht? Heb je regelmatig terugkerende fysieke en/of mentale klachten? Ben je Burn-out of zit je er tegenaan? Ben je nieuwsgierig welke oefeningen je kunnen helpen om te ontspannen? Gun je jezelf meer rust in je leven zodat je weer meer kunt gaan genieten en je energieniveau op peil blijft?

In alle bovenstaande gevallen is het Rebalance Therapie Yoga programma iets voor jou!

Het Rebalance Therapie Yoga programma omvat oefeningen uit diverse therapieën zoals:

  • Yin Yoga Intens
  • Mindfulness
  • Meditatie
  • Visualisatie
  • Yoga Nidra
  • Rebalance Therapie
  • Meditatieve Healing 
  • Ademhalingsoefeningen

Na de les er er tijd om (indien gewenst) ervaringen met elkaar en de docent te delen. Ook is er tijd voor individuele vragen.

De docent

Deze cursus wordt gegeven door de oprichter van YOGINON, Yogadocente en Bodyworker Manon de Jonge. Manon heeft jarenlange ervaring met yoga, meditatie en diverse lichaamstherapieën.

Meer informatie over Manon

Voor wie

De lessen zijn zo samengesteld dat de oefeningen door alle volwassenen te volgen zijn; Bekend of onbekend met yoga, meditatie en lichaamswerk, jong of oud, lenig of niet lenig, sportief of al enige tijd niet gesport, het maakt niet uit. Iedereen is welkom.

Yoginon onderscheidt zich in dit programma door persoonlijke aandacht, diepgang en begeleiding van de deelnemers voorop te stellen door het werken met kleine groepen van maximaal 8 deelnemers.

Geen praat-therapie

Er wordt tijdens deze cursus uiteraard wel gesproken, maar het is geen vervanging voor psychotherapie en andere therapie en/of medicijnen. Het is hier een prachtige aanvulling op door de vernieuwde inzichten en rust die je krijgt.

Prachtige locatie

De lessen vinden plaats in de heerlijk rustgevende studio van het ‘Spuithuysje’ in Krommeniedijk. Een idyllisch plekje gelegen aan het water met prachtig uitzicht over de weilanden. Door Yoginon omgedoopt tot ‘Uit’huysje want hier kom je helemaal tot rust en ben je er echt even uit!

Er is een apart zitgedeelte waar je na de les gezellig een gratis kopje thee of koffie en iets lekkers kan nuttigen en indien gewenst kan napraten met de docent en elkaar. Bij mooi weer zullen we de openslaande ‘tuindeuren’ openen, gebruik maken van de vlonder aan de waterkant en genieten van het schitterende uitzicht. Kortom een fijne plek om tot rust te komen!

Meld je hier aan via het contactformulier

Compleet overzicht Rebalance Yoga Therapie programma

Data:

Tijd: 

Wanneer je wilt kun je na de les gezellig met elkaar napraten. (tot max. 1 uur na de les onder het genot van koffie, thee en iets lekkers)

Locatie: Het Spuithuysje, Krommeniedijk 125, 1562 Krommenie

Investering: Het complete programma voor € 155,-

Tip: Het programma is snel vol, dus schrijf je op tijd in als je verzekerd wilt zijn van een plekje.

Aantal deelnemers: Er is plaats voor maximaal 8 deelnemers per dagdeel (i.v.m. de persoonlijke begeleiding)

De cursus gaat door bij minimaal 4 deelnemers

Wat neem je mee: Je hoeft niets mee te nemen, matten, kussens, dekens en stoelen zijn aanwezig

Wat trek je aan: Trek gemakkelijk zittende kleding aan zoals een joggingbroek of legging met een T-shirt of hemdje. Neem een warme trui of vest mee en dikke sokken of sloffen.

Parkeerinformatie: Er is voldoende parkeergelegenheid naast de locatie. Parkeren is gratis!

Belangrijk: Heb je specifieke fysieke en of mentale problemen? Ben je in therapie en/of gebruik je medicijnen? Geef het bij je aanmelding door.

Wil je ook privécoaching: Het tarief voor privé Rebalance therapie coaching is € 60,- p/p (50 min.)