YOGINON

MINDFULNESS TRAINING.

MINDFULNESS TRAINING 8 WEKEN

 

Nu de feestdagen achter de rug zijn, het nieuwe jaar gestart en het ‘gewone’ leven weer begonnen is het een mooi moment om te starten met een Mindfulness Training.
Je oefent meerdere meditaties, doet eenvoudige yoga- oefeningen en leert daarmee meer ontspannen om te gaan met stress, spanning, emoties, tegenslag of lastige patronen. Je krijgt een doordacht en wetenschappelijk programma aangeboden.

Op zaterdag 15 februari van 12:00-14:30 uur start er een groepstraining van 8 wekelijkse bijeenkomsten. Voel je welkom!

Naast de wekelijkse bijeenkomsten doe je thuisoefeningen en hier nog een extra stilte- sessie. Wat het is ‘Mindfull zijn’ betekent aandachtig zijn. Niet in gedachten zijn en piekeren over de toekomst of over wat er al eerder gebeurde, maar je aandacht richten op wat er nu is. Daardoor ga je meer en meer ontspanning vinden en ruimte creëren voor mildere gevoelens en ‘gezondere keuzes’ voor jezelf en anderen.

Het resultaat; Je gaat anders om met spanning, emotie, tegenslag; dit heeft een positief effect op: stress, piekeren, onzekerheid, onrustig denken, slecht slapen, kritisch denken, fysieke klachten, pijn en emoties.
Mindfulness werkt! Hoe meer je oefent, hoe beter uiteraard. Onderzoek wijst uit dat na het volgen van de 8-weekse training aantoonbare veranderingen in de hersenen zichtbaar zijn. Er komt nog steeds meer onderzoeksresultaten die laten zien dat Mindfulness bewezen effectief is.

De trainer
Erna Laning is specialist in Mindfulness en categorie 1 gecertificeerd bij de VMBN (hoogste waardering), waardoor er opties tot vergoeding zijn door o.a. zorgverzekeraar en werkgever. De training is inclusief voorgesprek, reader en een link naar de diverse geluidsbestanden.

Data
Start op zaterdag 15 februari en verder: 22/2, 29/2, 14/3, 21/3, 28/3, 11/4, 25/4

Tijd 12:00-14:30 uur

Prijs €395

Locatie: Yoginon / grote Yogastudio/ Industrieweg 10b / 1566 JP / Assendelft

Minimaal 5 en maximaal 15 deelnemers

Vergoedingen
Steeds vaker is er vergoeding mogelijk via zorgverzekeraar (gaat niet ten koste van eigen risico), werkgever, bedrijfsmaatschappelijk werk, arbo- arts of UWV.

Check bij je zorgverzekeraar, je werkgever of stuur Erna een bericht via info@ishift.nl

Erna helpt je graag met het uitzoeken hiervan.

Via www.ishift.nl/vergoedingen vind je meer informatie over mogelijke vergoedingen.

Aanmelden
Via Erna. Je kunt haar bereiken op 06 27540494 of info@ishift.nl

Wil je voor aanmelding vrijblijvend kennismaken is dat mogelijk! Erna Laning is de oprichter van iShift. Ze coacht en traint, op haar eigen nuchtere en warme wijze, mensen die op zoek zijn naar een meer bewust, ontspannen en vrijer leven. Haar levens- en professionele ervaring zet ze in voor jouw Shift. Zie ook haar website www.ishift.nl

Review van een deelnemer van de laatste training
“De mindfulness training heeft mij geholpen mijzelf weer terug te vinden en weer in contact te komen met mijn lichaam en hart. Ik leef nu minder in mijn hoofd en laat gevoelens weer toe. Het heeft voor rust, dankbaarheid, bewustwording en meer zelfzorg geleid. Dit was het beste geschenk dat ik mijzelf heb kunnen geven.”

“Afgelopen week de 8- daagse Mindfulness training bij Erna afgerond. Dat is een mooie ervaring geweest. Erna wist een fijne, rustige, vertrouwde sfeer te creëren, waarin ze me begeleidde door de verschillende meditaties. Haar ongedwongen, vriendelijke stem en sfeer neem ik voorlopig dagelijks met me mee… Je hebt me een mooi pad doen ontdekken dat ik graag verder wil bewandelen. Dank Erna!”

Neem contact op met Erna

Tel. 06 27540494 of info@ishift.nl