YOGINON

HEALING SOUND BATH.

Een Healing Sound Bath is een heerlijke manier om helemaal tot rust en bij jezelf te komen.

We bieden dit jaar nog twee verschillende ‘baden’ aan:

De ‘Body Scan’ & de ‘Expansie van het Hart’.

 Een 1,5 uur durende Healing Sound Bath start met een 30 minuten begeleide bodyscan of hartmeditatie om je helemaal te kunnen ontspannen en af te stemmen, om vervolgens te genieten van de prachtige klanken van de gong, de oceandrum, klankschalen, een rainstick en andere instrumenten.

 De trillingen (frequenties) van de klanken raken ons diep in onze kern. Daardoor raken wij in een lichte transtoestand die ons een geborgen gevoel geeft. Klank helpt je loslaten, je bewustzijn vergroten en nieuwe inzichten en inspiratie geven. Het helpt je in liefde te komen, naar je hart te luisteren.

 Klank activeert het natuurlijk helend vermogen van de mens. Trillingen en klank vormen de matrix die alles in het universum met elkaar verbindt.

 “If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration.” – Nikola Tesla

 

Katherina Rijcken-Bornefeld verzorgt het uur klankbad. Ze is gediplomeerd klankmassagetherapeut en heeft tevens meer dan 30 jaar ervaring als muzikante. Daarnaast heeft ze o.a. veel ervaring met divers energiewerk en met het werken met edelstenen.

Manon de Jonge verzorgt een half uur bodyscan of hartmeditatie voorafgaande aan de Sound Healing sessie. Manon is een ervaren yoga en meditatie docente en heeft mede door haar Quantum Healing Hypnose sessies het vermogen ontwikkeld om je in een staat van diepe ontspanning (trance) te brengen met haar stem.

Zowel Katharina als Manon werken intuïtief en afgestemd op de groep en wat deze op dat moment nodig heeft. Elk Healing Sound Bath is daardoor uniek.

Min. 6 en max. 25 deelnemers.

BODY SCAN

 

Een reis door je lichaam en je chakras met de helende klanken van klankschalen, gong, rainstick en oceandrum. Wij maken een reis door de chakras, herstellen de balans waar nodig en komen meer in een lijn met ons innerlijk weten en onze innerlijke leiding. De klanken kunnen helpen om wat vast zit los te trillen en weer in de flow te krijgen en door diepe ontspanning het contact met je binnenste kern herstellen, daar waar alles liefde, heel en in rust is. Deze rustpunten hebben wij nodig om in goed contact met onszelf de juiste beslissingen omtrent ons leven te kunnen nemen en in onze kracht te gaan staan en te gaan stralen in waar wij goed in zijn.

Datum: Afgelast i.v.m. COVID-19 (nieuwe datum komt wanneer er meer bekent is van de regelgeving vanuit de overheid)

Tijd: 16:00-17:30 uur

Tarief: 17,50 p/p

 

EXPANSIE VAN HET HART

Een reis door de verschillende lagen van het hart met de helende klanken van klankschalen, gong, rainstick en oceandrum. Ons hart kent vele lagen en op deze reis gaan wij op weg de ketenen los maken die ons nog belemmeren om ons ware Zelf te kunnen leven. Wij reizen door de lagen heen naar de kern van ons hart, daar waar slechts Liefde is voor al wat is en geen oordeel, zodat wij ons krachtig kunnen opladen. Een bevrijd hart doet wonderen, de ware schoonheid komt van binnen!

Datum: Afgelast i.v.m. COVID-19

Tijd: 17:00-18:30

Tarief: 17,50 p/p