YOGINON

HEALING SOUND BATH.

Een Healing Sound Bath is een heerlijke manier om helemaal tot rust en bij jezelf te komen.

Het 1,5 uur durende Healing Sound Bath start met 30 minuten zachte Yin yoga en meditatie om je helemaal af te stemmen, om vervolgens een uur te genieten van de prachtige klanken van de gong, de oceandrum, klankschalen, een rainstick en andere instrumenten.

De trillingen (frequenties) van de klanken raken ons diep in onze kern. Daardoor raken wij in een lichte transtoestand die ons een geborgen gevoel geeft. Klank helpt je loslaten, je bewustzijn vergroten en nieuwe inzichten en inspiratie geven. Het helpt je in liefde te komen, naar je hart te luisteren.

Klank activeert het natuurlijk helend vermogen van de mens. Trillingen en klank vormen de matrix die alles in het universum met elkaar verbindt.

“If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration.” – Nikola Tesla

Katherina Rijcken-Bornefeld verzorgt het uur klankbad. Ze is gediplomeerd klankmassagetherapeut en heeft tevens meer dan 30 jaar ervaring als muzikante. Daarnaast heeft ze o.a. veel ervaring met divers energiewerk en met het werken met edelstenen.

Zowel Katharina als Manon (Yin yoga en meditatie) werken intuitief en afgestemd op de groep en wat deze op dat moment nodig heeft. Elk Healing Sound Bath is daardoor uniek.

 

Min. 6 en max. 25 deelnemers.

Datum: zaterdag 30 maart 2019

Tijd: 15:00 – 16:30 uur VOL

Tijd: 17:15 – 18:45 uur VOL

Tarief: 17,50 p/p